ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Verbouwd zwembad Sijsjesberg nog deze maand open, aantal bezoekers blijft beperkt | NH Gooi
  • Thema Het weer
  • Woensdag 14 april 2021 om 16:37 | bijgewerkt: vrijdag 16 april 2021 om 10:39 uur
  • Sjoerd Stoop

Het Huizer openluchtzwembad Sijsjesberg gaat over twee weken weer open. Net als een jaar geleden gelden er vanwege het coronavirus nog een aantal strenge regels: zo mogen er maximaal negentig mensen tegelijkertijd naar binnen. 

Zwembad Sijsjesberg
NH Nieuws

Het Huizer zwembad gaat normaal gesproken pas later open, maar de afgelopen weken klonken er veel vragen of het zwembad eerder open kon. Vanwege de coronaregels moeten overdekte zwembaden de deuren nog gesloten houden, een vroege opening van de Sijsjesberg was daarom voor veel zwemmers erg welkom. Een petitie om het zwembad vorige maand al open te krijgen werd meer dan vijfhonderd keer getekend.

Dat bleek toen nog niet te kunnen, omdat het entreegebouw van het zwembad nog verbouwd werd, maar beloofd werd dat het zwembad zo snel mogelijk daarna weer open kon.

Dat gaat nu dus gebeuren, maar wel gelden er nog beperkende maatregelen. Bezoekers moeten van te voren reserveren en er mogen maximaal negentig mensen tegelijkertijd naar binnen. Reserveren kan door vooraf een kaartje te kopen.

Op de fiets

Het zwembad roept bezoekers op om de komende tijd zoveel mogelijk op de fiets te komen. Omdat naast het zwembad nog de coronateststraat van de GGD staat, is er weinig parkeerplek. Het zwembad zorgt voor extra verkeersregelaars om bezoekers die wel met de auto komen naar een parkeerplekje te wijzen. Wel wordt gewaarschuwd dat handhavers eventueel een boete uitdelen als de regels niet goed worden negeleefd. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren