ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Ernstig ongeluk met vier inzittenden, auto belandt in greppel | NH Gooi
  • Thema Ongeval
  • Zaterdag 17 juli 2021 om 20:08 | bijgewerkt: om 22:54 uur
  • Daphne Adrichem

Op de Dammerweg in Weesp (N523) heeft vanavond rond 18.30 een ernstig auto-ongeval met vier inzittenden plaatsgevonden. De auto is door een nog onbekende oorzaak in de greppel terechtgekomen. Alle vier de personen zijn gewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd. 

Ongeluk in Nederhorst den Berg
Inter Visual Studio / Judith van Dijkhuizen

Om 18.25 kreeg de politie melding van het ongeluk met vier inzittenden. Er zijn meerdere hulpdiensten ingezet, waaronder ook de traumadienst.

"Op dit moment kan ik nog geen uitspraak doen over de oorzaak van het ongeval en of er slachtoffers zijn gevallen", laat een woordvoerder van de politie weten. Wel is één van de inzittenden ernstig gewond geraakt. "Ik kan bevestigen dat het een ernstig ongeval betreft en dat we op dit moment onderzoek doen naar de aard van het ongeval."

Op de locatie zijn hulpdiensten aanwezig en is een uitgebreid onderzoek gestart. "Meerdere hulpdiensten zijn daar aanwezig en morgenochtend zullen wij meer duidelijkheid geven over de oorzaak en ernst van deze zaak", benadrukt een woordvoerder. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren