ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hilversummer gewond na rake klappen op straat door onbekende man | NH Gooi
  • Thema Hulpdiensten
  • Woensdag 08 september 2021 om 17:08 | bijgewerkt: om 17:13 uur
  • Sjoerd Stoop

Een Hilversumse man (49) heeft zaterdag ernstig oogletsel opgelopen nadat hij op straat ogenschijnlijk vanuit het niets werd geslagen door een man die hem aansprak. Dat meldt de politie. 

Politie stock
Politie

De man fietste zaterdagmiddag over de Ruitersweg. Daar bleek een feestje gaande, want de man hoorde muziek. Hij besloot te stoppen om te kijken waar de muziek vandaan kwam. 

Plots stond er een onbekende man voor zijn neus. Dat gaf hem volgens de politie 'een onrustig gevoel'. De man besloot met de fiets aan zijn hand zijn weg te vervolgen, en werd gevolgd door de onbekende man. Niet veel later kreeg hij een paar rake klappen tegen zijn gezicht. 

Buiten kennis

Het slachtoffer viel door de klappen op de grond en raakte even buiten kennis. Toen hij bijkwam, was zijn belager al weg. De klappen leverden de Hilversummer ernstige verwondingen aan zijn ogen op, waarvoor hij nu wordt behandeld. 

De politie zoekt nog naar de belager van de man. Mensen die meer weten of mogelijk iets gezien hebben, wordt gevraagd zich te melden. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Beatsensation

Vandaag om 20:00.

Terugluisteren