ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Herenmode centraal met Sander Lusink zondag in De Platenkast van... | NH Gooi
Sander Lusink zondag te gast bij Peter Douglas in De Platenkast van...
Sander Lusink zondag te gast bij Peter Douglas in De Platenkast van...

De Platenkast van... gaat in de betere herenmode.

Deze zondag om 12:00 uur ontvangt Peter Douglas de Brand Director van het prachtige bedrijf Oger in de PC Hooftstraat Amsterdam, Sander Lusink.

Sander heeft samen met zijn broer Martijn de dagelijkse leiding van het mooiste en beste herenmode experience imperium van ons land.

Voor Peter Douglas is dit een hele bijzondere Platenkast. Toen Peter 21 jaar was heeft hij lang samengewerkt met Oger Lusink, toen 31 jaar, bij een alom bekend modehuis.
Peter: “Ik ken Sander al erg lang en de eerste keer dat ik hem zag zat hij in een buggy en kwam hij met zijn lieve moeder Rita bij ons in de winkel.”

Luister naar deze bijzondere ontmoeting en geniet van de prachtige Platenkast van... Sander Lusink, zondag om 12:00 uur op NH Gooi radio. Luister live mee op nhgooi.nl/luister/live.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

NH Gooi Spreekuur

Vandaag om 09:30.

Terugluisteren