ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hilversummer (23) opgepakt voor overval op drogist | NH Gooi
  • Thema Veiligheid
  • Zaterdag 13 augustus om 11:39
  • Redactie 't Gooi

Een 23-jarige Hilversummer is gisteravond opgepakt voor betrokkenheid bij de overval van afgelopen dinsdag op een drogist in zijn woonplaats.

Overval kruidvat kerkstraat Hilversum
Overval kruidvat kerkstraat Hilversum Inter Visual Studio / Jan Peter Otto

De overvaller belde rond 8.30 uur aan bij de Kruidvat in de Kerkstraat. De winkel was op dat moment nog gesloten, maar de aanwezige medewerkers openden de deur voor de man die zijn gezicht gedeeltelijk bedekt had met een mondkapje. 

De man baant zich een weg naar binnen, waar een worsteling met de twee medewerkers ontstaat. De overvaller slaagt erin de kassa te bereiken, waar hij geld uit haalt en vervolgens - zonder mondkapje - de benen neemt. 

Geschminkt

Een dag na de overval liet de politie weten dat de man niet alleen een mondkapje gebruikte om zichzelf te vermommen, maar zijn gehele gezicht met grijswitte verf had geschminkt

De man is gisteren in Hilversum aangehouden en wordt verhoord. De politie sluit niet uit dat de man hulp heeft gehad, en houdt daarom de mogelijkheid open dat er meer verdachten worden aangehouden voor betrokkenheid bij de overval. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

NH Gooi Zaterdag

Vandaag om 10:00.

Terugluisteren