ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Dagje uitstel voor Gooise treinreiziger, maar morgen slaat staking wel hard toe | NH Gooi

Er reden veel minder treinen, maar toch had je vandaag in 't Gooi vaak nog geluk als je ondanks de staking op de trein wilde stappen. Vooral naar onder meer Utrecht Centraal kon je gewoon nog op de trein stappen. De reden: 't Gooi hoort 'treintechnisch' niet bij Noord-Holland, maar bij Utrecht. Een situatie die vandaag op station Hilversum nog voor veel verwarring zorgde. 

NH Nieuws

Tijdens de ochtendspits reden alle treinen met een andere bestemming dan Noord-Holland gewoon weg vanaf station Hilversum. Veel verwarde treinreizigers, die wel op andere stations in de provincie stonden, waren er in 't Gooi dan ook niet te vinden. "Vlekkeloos hierheen gekomen, dus niks aan de hand", aldus een vriendengroep uit Almelo die net zijn aangekomen.

Dat zal morgen wel anders zijn. Het NS-personeel staakt dan de hele dag in de regio Utrecht, waardoor door het hele land heel wat treinen uitvallen. Alleen tussen Amsterdam Centraal en Schiphol rijden nog treinen. 

Voorbereiding

Al lijken de meeste reizigers daar vandaag nog niet echt mee bezig. "Nee, ik heb nog geen plan voor morgen. Ik zie het wel", reageert een reiziger lachend. "Komt vast goed."

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

40UP Beat

Gisteren om 23:00.

Terugluisteren