ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 300 internationale studenten bewonderen Dudok-gebouw in Hilversum: "Heel erg indrukwekkend" | NH Gooi
  • Regio Hilversum
  • Donderdag 09 november om 14:20 | bijgewerkt: om 15:23 uur
  • Nina Vermeulen

Internationale architectuurstudenten zijn de week in Hilversum om het raadhuis van architect Dudok te bewonderen. Het raadhuis is een bijzonder gebouw en de 300 studenten kijken hun ogen uit. 

NH Nieuws

De leerlingen van de Zürich University uit Zwitserland en University of Nottingham uit Engeland zijn deze week in Hilversum om een rondleiding te krijgen door het Dudok-gebouw. "Heel erg indrukwekkend. Hoe geometrisch het allemaal is en de echte precisie tot in de inrichting", zegt een student over het raadhuis.

Architectuurstudenten

Iris London is gids en vindt architectuurstudenten rondleiden altijd het leukste: "Ze weten natuurlijk meer dan gemiddelde bezoekers. Ook krijg je de meest originele en gekke vragen, ze kijken dan echt geïnteresseerd en denken mee over hoe een architect het ontwerp heeft bedacht."

De studenten zijn deze week in Nederland en bezoeken ook het Hilversumse landgoed Zonnestraal. 

Raadhuis/gemeentehuis Hilversum Dudok
Raadhuis/gemeentehuis Hilversum Dudok NH

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren