ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Politie: explosie Hilversum leidt tot gehoorschade bij slachtoffer | NH Gooi

Politie: explosie Hilversum leidt tot gehoorschade bij slachtoffer

  • Afgelopen donderdag om 06:00 | bijgewerkt: om 13:52 uur
  • Bureau NH
NH Nieuws

Een explosie veroorzaakt door vermoedelijk twee jonge verdachten heeft geleid tot gehoorschade bij een man in de Violenstraat in Hilversum. Op zaterdagmiddag 21 september rond 14.55 uur werd de buurt opgeschrikt door een harde knal, terwijl het slachtoffer in de tuin aan het werk was.

“Twee mogelijk jonge daders zouden dan die zaterdagmiddag in de middag explosief materiaal in een achtertuin hebben gegooid van een woning, gelegen aan de Violenstraat in Hilversum”, zegt Tom Heutz van politie Midden-Nederland.

Ontploffing

Op het moment van de explosie was het slachtoffer aan het werk in de achtertuin en liep daarbij gehoorschade op. “Wij vroegen in Bureau NH al eerder om een specifieke getuige en er is goed nieuws: de recherche heeft namelijk met die persoon contact gezocht en die hebben wij gesproken.” 

De recherche is echter nog steeds op zoek naar meer getuigen, met name mensen die mogelijk camerabeelden van het incident hebben.

Lees hier meer over explosies:

Weet jij meer?

Politie Opsporingstiplijn: 0800 - 6070 (gratis)

Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000 (gratis) of meldmisdaadanoniem.nl

Meer Bureau NH?

TV: woensdag 17.10 uur, ieder half uur herhaald (Ziggo 707, KPN 509)

Radio: woensdag 17.45 uur (ether: 93,9 FM, kabel: 92,5 FM)

Online: bekijk ons themakanaal