ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Zaandamse (18) 'flink gewond' bij steekpartij en mishandeling in Muiden | NH Gooi
  • Regio Streek
  • Thema Hulpdiensten
  • Zondag 14 april om 20:06 | bijgewerkt: maandag 15 april om 10:01 uur
  • Redactie

Een 18-jarige vrouw uit Zaandam is vanochtend gewond geraakt bij een steekpartij en mishandeling in Muiden. De politie heeft een 21-jarige Amsterdammer aangehouden als verdachte. 

AT5

Rond 9.30 uur vanochtend vond het incident plaats onder het viaduct van de A1 met de Muidertrekvaart. Er werd in een auto op de jonge vrouw ingestoken door de verdachte. Volgens de politie raakte ze daarbij 'flink gewond'.

Het lukte de vrouw om uit de auto te ontsnappen, maar haar belager ging haar achterna en mishandelde haar. Niet veel later hield de politie de verdachte Amsterdammer aan. De Zaandamse tiener is naar het ziekenhuis gebracht.

Zoektocht naar getuige

Op het moment van de mishandeling buiten de auto, reed er volgens de politie een vrouw voorbij op een fiets. Zij wordt opgeroepen om zich te melden om informatie te delen. 

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

InJazz Radio

Vandaag om 19:00.

Terugluisteren