ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Man met recordhoeveelheid ketamine in schuur in Muiderberg voor de rechter | NH Gooi
  • Thema Hulpdiensten
  • Vrijdag 19 april om 07:00 | bijgewerkt: om 10:42 uur
  • Daan Visser

De man die in januari is opgepakt voor het bewaren van ruim 2000 kilo aan de drug ketamine in zijn schuur in Muiderberg staat vanmiddag voor de rechter. Na een anonieme tip deed de politie een inval in zijn woning. Daarbij werd een recordhoeveelheid van deze partydrugs aangetroffen en werd de man aangehouden.

Enorme partij ketamine gevonden in Muiderberg
Enorme partij ketamine gevonden in Muiderberg Politie

De politie deed op 4 januari een inval in de woning aan de Googweg in Muiderberg. Veel wilde de politie nog niet kwijt over deze inval, maar later werd duidelijk waar het om ging.

In de schuur achter de woning werd een enorme hoeveelheid aan de drug ketamine aangetroffen. Het ging om ruim 2000 kilo, met een straatwaarde van 55 miljoen euro. Een recordvangst in Nederland. Volgens de politie werden er ook andere drugs in de woning aangetroffen. 

Tijdens deze inval werd de 54-jarige Naarder aangehouden. Vanmiddag moet hij zich voor het eerst verantwoorden voor de rechter in Lelystad. 

Het nieuws over de recordvangst ketamine ging als een lopend vuurtje rond in het kleine Muiderberg. NH nam eerder een kijkje bij de woning. Bekijk de onderstaande reportage.

NH Nieuws

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren