ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Wie wordt dit jaar de sterkste man? Een typische Koningsdagtraditie in Eemnes | NH Gooi
  • Regio Eemnes
  • Zaterdag 27 april om 16:32 | bijgewerkt: om 16:33 uur
  • Daan Visser

Koekhappen, spijkerpoepen en toiletpotwerpen. Het zijn typische Koningsdagspelletjes, maar in Eemnes hebben ze hun eigen Oranjetraditie. Daar organiseren de Katholieke Plattelands Jongeren (KPJ) al sinds de jaren tachtig de Sterkste Mannen van Eemnes. En deze traditionele competitie wordt behoorlijk serieus genomen. 

NH Nieuws

Van boomstammen doorzagen en autobanden flippen tot de Hercules Hold en het afsluitende trekker trekken, het zijn inmiddels bekende en beruchte onderdelen van de Sterkste Mannen van Eemnes. Al sinds de jaren tachtig wordt deze wedstrijd op Koningsdag georganiseerd door de KPJ. Ook dit jaar maken de krachtpatsers uit de omgeving zich op voor eeuwige roem, of op zijn minst roem tijdens Koningsdag.

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren