Larense kerstsfeer met Leo Janssen

Laren - Sinds jaar en dag organiseert Versa Welzijn iedere maand op maandag een culturele middag voor volwassenen en senioren in het Brinkhuis.

In de decembermaand is dat op maandag 11 december. Tijdens deze middag die om 14.00 uur begint , laat de oud-creatief directeur van Endemol en oud-wethouder van cultuur Leo Janssen bijzondere filmfragmenten en sfeervolle foto’s zien in Larense Kerstsfeer.

Samengesteld tot een gezellige quiz vol nostalgie, humor en verrassingen waarbij winnen niet het belangrijkste is, maar spontaan meedoen wel. Geniet u op zijn Larens mee? Van een sobere en eenvoudige Kerstmis van toen tot de uitbundige en mondaine Kerstbeleving van nu.

De vorige films en quizzes over Laren die Leo Janssen liet zien en heeft gehouden, zijn altijd zo druk bezocht dat mensen meerdere keren helaas naar huis moesten worden gestuurd. Dus reserveert u daarom snel. De entree kost € 5,- per persoon inclusief warme chocolademelk en kerststol. Voor informatie of aanmelden kunt u terecht bij Anneke Bijleveld abijleveld@versawelzijn.nl, 06-493 77 171 of bij de balie van het Brinkhuis 035- 7513991