ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Wandeling door het historische hart van Huizen | NH Gooi
  • Zaterdag 13 januari 2018
  • Regio Huizen

Zaterdag 13 januari is DE gelegenheid om eens op een andere manier Huizen te verkennen. Onder leiding van een gids wordt door het oudste gedeelte van Huizen gewandeld. De start van deze heerlijke, ontspannende wandeling is om 14.00 uur bij het Huizer Museum aan de Achterbaan 82. Een kaartje kost € 4,- aan de balie van het museum te verkrijgen.

Tijdens de rondwandeling van ruim 1 uur, krijgt u heel veel informatie over het vroegere Huizen, hoe men er leefde en waar men de kost mee verdiende. Verder vertelt de gids over de prachtige historische boerderijen die het dorp rijk is en zijn er nog vele unieke details te bewonderen aan en bij sommige panden. Aan veel details wordt in het dagelijkse leven voorbij gegaan maar juist tijdens een wandeling wordt veel gezien en geleerd. De winterperiode leent zich heel goed voor een dorpswandeling. Naast de hiervoor genoemde informatie weet de gids altijd persoonlijke, leuke anekdotes te vertellen. De wandeling is een echte aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is naar vroeger en van architectuur houdt.

Uiteraard kan het museum zelf ook bezocht worden waar naast de historische tentoonstelling de tentoonstelling ‘DRACHT !’ te bekijken is. Entree museum: € 5,-- p.p.

Voor meer informatie:
Huizer Museum
Achterbaan 82
1271 TZ HUIZEN
tel. 035-5250223
www.huizermuseum.nl / receptie@huizermuseum.nl

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 13.30 – 17.00 uur

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren