“Voor het blok”in Theater Kleintje Kunst

Hilversum - Op vrijdagavond 16 februari 2018 om 20.15 uur ontvangt Theater Kleintje Kunst in Hilversum de succesvolle voorstelling “Voor het blok” van theatergroep Drie Maal Plankenkoorts.

In “Voor het blok” duikt de Brabantse theatergroep in de wereld van het improvisatietheater. Aan de hand van de 7 hoofdzonden en geïnspireerd op de lokale actualiteit krijgen de acteurs prikkelende situaties voorgeschoteld. Aan hun de enerverende taak om deze situaties uit te werken tot intieme, spannende scènes. Een afwisselende theatervoorstelling die ontstaat voor de ogen van het publiek. Steeds verrassend, als het leven zelf.

Uniek is dat in elke speelstad de professionele acteursgroep wordt aangevuld met twee of drie lokale gastspelers, die zich samen met de vaste kern voor het blok laat zetten. In Hilversum is theaterdirecteur Eugène Mennen, directeur van Theater Kleintje Kunst een van de gastspelers.

Het succesvolle improvisatieconcept reist al twee jaar lang langs de Nederlandse theaterzalen, en is nu voor het eerst in Hilversum te zien.

Kaarten voor deze voorstelling kosten € 17 en zijn te reserveren via een mail aan theaterkk@gmail.com of bel/sms met 06-54220108.

Drie Maal Plankenkoorts is een semiprofessioneel theatergezelschap uit Roosendaal. Een eigenwijze, humorvolle blik op de wereld leidt tot toegankelijke, verrassende en verdiepende voorstellingen. Met grote betrokkenheid delen onze theatermakers, acteurs en docenten hun passie voor theatermaken. Zo is Drie Maal Plankenkoorts toneelambassadeur die talentontwikkeling en culturele ontmoeting in de regio stimuleert en organiseert.