Open dag Wolfskamer Wintersport

Huizen - Hoewel de temperaturen omhooggaan en we op weg zijn naar de lente is het nog volop winter in de Gooische Alpen. Daarom organiseert Wolfskamer Wintersport met het oog op het volgende skiseizoen op zondag 18 maart van 10.00 tot 17.00 uur een open dag.

Wolfskamer Wintersport heeft de ambitie om iedereen het hele jaar door wintersport te laten beleven in eigen land. Van jong tot oud en van beginner tot crack. Op de open dag worden er voor 10 Euro proeflessen skiën en snowboarden aangeboden op elk niveau, zowel voor kinderen vanaf 4 jaar als voor volwassenen. Daarbij is er de mogelijkheid om direct in te schrijven voor een van de vele cursussen die de Wolfskamer Skischool aan haar ruim 3.000 leden aanbiedt.

Steeds meer ervaren wintersporters en freestylers vinden het leuk om deze sport in eigen land te beleven. Daarom beschikt het skicomplex ook over een buckelpiste en een heus funpark. Komende zondag wordt daar de Battle of the Slopes georganiseerd, een spectaculaire wedstrijd voor freestyle boarders en skiërs.

Er valt op 18 maart dus genoeg te beleven in de Gooische Alpen.