ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Zeskamp KPJ Eemnes | NH Gooi
  • Dinsdag 22 mei 2018
  • Regio Eemnes

Op donderdag 10 mei 2018 is het weer zo ver, KPJ Eemnes organiseert dan de 7e editie van 6-kamp. Voor alle leden, niet leden, oud-leden, atleten en bankhangers zal deze dag weer een groot spektakel worden net als voorgaande jaren. Een dag vol sportiviteit en gezelligheid. Het evenement zal dit jaar weer plaats vinden op het terrein van ijsclub ‘de vaart’ te Eemnes.

22 teams kunnen zich deze editie inschrijven en zullen met elkaar de strijd aangaan om op de 1e plaats te eindigen. Tijdens de 6 spellen moeten de teams hun fysieke kracht, kennis en doorzettingsvermogen laten tonen, want maar 1 team kan winnen!
De 6 spellen zijn dit jaar nog leuker, maar ook nog zwaarder, dus bereid je goed voor!
Denk jij dat jij samen met minimaal 5 vrienden, waarvan minimaal 2 man en 2 vrouw zijn, de beste bent?

Geef jezelf en je team snel op, inschrijven kan tot 1 mei. Inschrijven kan via 6kamp@kpjeemnes.nl. Een team mag bestaan uit minimaal 6 en maximaal 8 personen (waarvan tenminste 2 mannen en 2 vrouwen). Wees wel op tijd want VOL=VOL. Na de inschrijving volgt verdere informatie met betrekking tot de spelregels en onderdelen.

Natuurlijk is de 6-kamp ook leuk als toeschouwer zijnde. Toeschouwers hebben vrij entree en kunnen met een lekker hapje en drankje de deelnemers aanmoedigen. Met goed weer kunt u lekker in de zon, met een drankje in de hand op de buiten vlonder alle spellen bewonderen. Ook de kinderen kunnen zich rijkelijk vermaken door middel van kleine activiteiten.
Dit jaar is er ook mogelijk om ’s avonds te blijven barbecueën! Voor een vast bedrag per persoon kunt u heerlijk blijven eten en genieten van het evenement.

Het startschot wordt om 12:30 uur gegeven en rond 18:00 uur zal de prijsuitreiking zijn.
Aansluitend begint de barbecue en een band zorgen voor een knalfeest in de tent. Ook zal er een DJ zijn die de avond begeleid met de leukste muziek. Dus schrijf je snel in of wees welkom om de teams aan te moedigen.

Deelname is geheel op eigen risico
Locatie: het terrein van de Ijsclub ‘De vaart’.
Adres: Stadswijksingel 1, Eemnes
Tijd: 12:30-01:00 uur
Inschrijfgeld: €30,- per team
Deelname is vanaf 14 jaar
Meer informatie: https://www.facebook.com/zeskamp.kpjeemnes
Voor vragen kun je altijd mailen naar 6kamp@kpjeemnes.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren