ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kopieergedrag van kinderen in ‘Operation Garden Garden’ | NH Gooi
  • Zaterdag 26 mei 2018
  • Regio Bussum

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei brengt De Gooische Toneelgroep (onderdeel van De Gooische Muziekschool) de voorstelling Operation Garden Garden, geregisseerd door Maja van der Esch. Een weerspiegeling van de werkelijkheid waarin het pijnlijk duidelijk wordt hoe kinderen de mentaliteit van hun ouders overnemen.

Hoe gedragen kinderen zich als hun ouders er niet bij zijn? Zijn zij kopieën of trekken ze zich niks aan van volwassenen? In het stuk ‘Operation Garden Garden’ spelen (jong)volwassen spelers vadertje en moedertje met grove woordenwisselingen en (machts)spelletjes die de mentaliteit van onze samenleving kenbaar maken. Dit zet de onderlinge verhoudingen in de groep op scherp. Wie zit er aan het roer en bepaalt hoe de dag zal verlopen? Wie maakt de keuzes en wie is daar het slachtoffer van? Pijnlijk herkenbare situaties met een catastrofale afloop.

In verband met grof taalgebruik adviseren wij voor het bezoeken van de voorstelling een minimale leeftijd van 12 jaar.

De voorstelling is te zien op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei om 20.00 uur in Theater Concordia (Graaf Wichmanlaan 46, Bussum). Kaarten à € 8,- zijn verkrijgbaar bij Muziekcentrum Schimmel aan de Dr. Schaepmanlaan 6 te Bussum of voor aanvang van de voorstelling. Voor aanvang van de voorstelling is pinnen niet mogelijk. Per mail (info@degooischemuziekschool.nl) is het mogelijk om kaarten te reserveren.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren