ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Workshop Positief Opvoeden | NH Gooi
  • Woensdag 11 maart 2020

Opvoeden is best een klus en het valt niet altijd mee om het leuk en ontspannen te houden. De workshops Positief Opvoeden van Jeugd en Gezin geven je hierbij tips en trucs.

Iedere ouder ervaart wel eens moeilijke momenten bij het opvoeden. Soms is het gewoon lastig om positief te blijven, om de sfeer prettig te houden en gezellig. Dan is een workshop Positief Opvoeden iets voor jou. Twee uur aan de slag met andere ouders die hetzelfde willen leren. Want je bent echt niet de enige die hiermee zit! In de komende maanden biedt Jeugd en Gezin twee verschillende workshops.

Omgaan met ruzie en agressie Voor ouders van 0 tot 12-jarigen is er de workshop ‘Omgaan met ruzie en agressie’. Alle kinderen hebben wel eens ruzie of zijn boos. Maar als dit vaak gebeurt, hebben ze jouw hulp nodig om dit te keren. Hoe pak je dat als ouder aan? Deze workshop wordt gegeven op woensdag 11 maart van 9.30 tot 11.30 uur.

Tieners laten meewerken Ouders van 12 tot 16-jarigen kunnen zich aanmelden voor de workshop ‘Tieners laten meewerken’. Want als je te maken hebt met een tegendraadse puber is dat immers een hele uitdaging. Hoe ga je om met de ideeën van je kind en je eigen wensen? Deze workshop is op maandag 6 april van 19.30 tot 21.30 uur.

Aanmelden en informatie Beide workshop zijn gratis en vinden plaats op de Olmenlaan 14 in Bussum. Ouders uit de hele regio Gooi en Vechtstreek zijn welkom. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op de website van Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek: www.jggv.nl (cursussen). Ook kun je bellen naar 035 69 26 350 of een mail sturen naar cursussen@jggv.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren