ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Tuinconcerten aan de Javalaan | NH Gooi
  • Zondag 02 augustus 2020
  • Regio Hilversum
Fred Jacobs foto: Dana van Leeuwen
Fred Jacobs foto: Dana van Leeuwen

In de serie 'Tuinconcerten aan de Javalaan' spelen zondag 2 augustus 2020 luitist Fred Jacobs en barokvioliste Lidewij van der Voort. Zij spelen het programma "Zomerse Capriccio's voor viool en theorbe" met werken van o.a. Jenkins, Merula, Locke en Kapsberger.

Het concert begint om 15 uur, in de achtertuin van Javalaan 31 te Hilversum. Kaarten à € 20 zijn te bestellen via www.henkvanzonneveld.nl

De Tuinconcerten zijn een initiatief van Henk van Zonneveld die, zoals zoveel musici, te maken kreeg met talloze afgelaste concerten als gevolg van de coronacrisis. Een concert in de buitenlucht, voor een kleine groep luisteraars die voldoende afstand kunnen houden, blijkt het enige alternatief om zonder risico toch muziek te kunnen maken.

Inmiddels worden de concerten ondersteund met een subsidie van het Fonds voor Podiumkunsten. De serie is gestart vanaf begin juni en gaat door tot eind augustus. Ieder weekend is er een optreden van musici die vooral actief zijn in de oude muziek. De volledige agenda is te vinden via henkvanzonneveld.nl/

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren