ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent OERRR Struinen en broodje bakken met de boswachter | NH Gooi
  • Maandag 06 februari 2023 t/m Zaterdag 18 februari 2023

Wandel zaterdag 18 februari samen met de boswachter over de Buitenplaatsen van ’s Graveland, Boekesteyn en Schaep en Burgh. Ontdek wie de bewoners van het bos zijn en hoe zij leven. Een wandeling voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar.

Maak onderweg foto’s en vraag alles wat je weten wil aan de boswachter. Zorg dat je een tasje bij je hebt voor bijzondere vondsten. In het bezoekerscentrum krijgen deze vondsten een plek in de interactieve natuurwand. Na afloop bak je een broodje bij een knapperend vuurtje en kun je lekker spelen in Speelnatuur van OERRR. De volwassenen kunnen intussen een kopje koffie drinken in het restaurant.

Handig om te weten: Koop van tevoren je tickets online en zorg dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent. Honden kunnen helaas niet mee. Het begint om 14.30, duurt 1,5 uur en we verzamelen bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54b in ’s Graveland.
Voor tickets en meer informatie zie: natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Vandaag om 21:00.

Terugluisteren