ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Expositie Suzan Schuttelaar in Rosa Spier Huis | NH Gooi
  • Zondag 13 augustus 2023 t/m Zondag 01 oktober 2023
  • Regio Laren

Zondag 13 augustus om 15.30 uur is de opening van de expositie met werken van Suzan Schuttelaar met als titel ‘Kunst als verbeelding van het innerlijke’. Suzan neemt je mee op een artistieke reis vol levensgrote sculpturen, schilderijen en meeslepende portretten. Ontdek hoe ze haar eigen stempel drukt op het genre van portretschilderkunst. Maak kennis met deze getalenteerde kunstenaar en laat je inspireren door haar unieke visie.
Haar werk is onder andere te bewonderen geweest in het Museum Gouda, waar ze zelfs de publieksprijs heeft gewonnen. Ze heeft ook deelgenomen aan groepstentoonstellingen en solo-exposities in gerenommeerde galerijen en musea. Haar kunst heeft erkenning gekregen van zowel het publiek als de kunstgemeenschap. Ook nam ze deel aan het televisieprogramma `Sterren op het doek` en koos Huub Stapel voor haar portret van hem zelf.
De expositie in het Rosa Spier Huis in Laren loopt nog t/m 1 oktober. Zie ook rosaspierhuis.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Jazznotes

Vandaag om 20:00.

Terugluisteren