ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Fragment gemist | NH Gooi

Fragment gemist

Gooische Business

← Toon alles Programmainfo

  • Vrijwilligerscentralle BEL

    Gooische Business

    Annemieke Biemond - In “De week van de Eenzaamheid”, van 26 September tot 2 Oktober, wordt er landelijk aandacht besteed aan Eenzaamheid. De vrijwilligerscentrale binnen de BEL gemeenten organiseert in die week een “Dag tegen de Eenzaamheid” in het muziekcentrum “Schering en Inslag”, achter Het Brinkhuis aan de Brink in Laren. Annemieke Biemond, van de vrijwilligerscentrale is bij ons in de studio om één en ander toe te lichten.

  • Maarten

    Gooische Business

    Op 16 jarige leeftijd loopt Maarten Dreeves al met camera’s te slepen en bouwt zijn eerste website in opdracht. Deze passie groeit uit tot een waar bedrijf, waarin Maarten zich bezig houdt met allerlei vormen van Media. Van Websites tot App’s en van TV tot producties tot Videoclips. Maarten was al bij ons om opnames bij ons programma te maken, maar nu is hij zelf het slachtoffer van de altijd kritische redactie van Gooische Business.

  • DelFerro

    Gooische Business

    Het is anno 2024 eerder uitzondering dan regel, dat Pianist / World traveller Mike del Ferro in Nederland is.

    Want zijn druk gevulde social media volgend Zie we Mike over heel de wereld optreden. Sterker, het lijkt wel, dat Mike beroemder is in Vietnam, Hong Kong, Tokyo, Australie en Brazilie mbt Brazilie, daar heeft Mike een primeur voor ons.

    Aankomende zaterdag 14 september, va 20.00 uur in de Hilversumse Vioolkist is Mike te zien met een Amy Winehouse Tribute. Kortom Maak daar gebruik van.

  • Boek Menno Kalmann wordt film, luiste en theater

    Gooische Business
    e in het dagelijkse leven, techneut in medische apparatuur, Menno Kalmann kwam er op zijn 10e jaar al achter, dat hij nog een halfbroer had. Maar toen 2 afzonderlijke memoires een paar jaren geleden wel heel veel overeenkomsten vertoonden besloot Menno ze te combineren tot een roman over zijn halfbroer Michael, die op wonderbaarlijke wijze de 2e WO overleefde. Ennnn …… vanaf volgende week is er ook een luisterboek, ingesproken door Co De Kloet.
  • Olifanten in Hilversum met Nicole des Bouvrie

    Gooische Business
    Zondag 1 september lanceert Nicole de Bouvrie haar allernieuwste Nicole's Blad met als thema @CODE POLO. Het speelt zich deze keer af op @Landgoed de Salentein Nijkerk. Aanvang 18.00 met een fantastisch optreden van Sonny's Inc.. Maar dat niet alleen…Nicole heeft de Olifant Parade weer naar Nederland gehaald , die volgende week naar Hilversum gaan om Hilversum 600 jarig bestaan te vieren.
  • Zwemmen in Muiden tegen Kanker

    Gooische Business
    p zaterdag 7 september 2019 was de allereerste Swim to Fight Cancer Gooise Meren in Muiden. Met 230 deelnemers werd er in de Vecht bij Muiden bijna € 130.000,- aan donaties bij elkaar gezwommen voor onderzoek naar kanker. En dat is belangrijk, want Één op de 3 mensen (en binnen 10 jaar 1 op de 2) krijgt in zijn leven de diagnose kanker, dat ben jij of ik óf misschien wel allebei. Gelukkig is er ook goed nieuws, want onderzoek loont. Zwem jij in 2024 ook mee? Help mee? Óf doneer voor een waanzinnig event op zaterdag 7 september 2024. In de studio schuift aan ….. mede initiatiefnemer Jimmy Fock
  • Mitja Zilverberg over hoe kunst verkopen

    Gooische Business
    We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, elk bedrijf bestaat feitelijk uit slechts 3 afdelingen, te weten … produktie, finance ennnnnnn VERKOOP …..  Mn creativelingen, musici en artiesten vergeten dat laatste Want al is het product nog zo mooi, verkoop je het niet, blijft de omzet nul komma nul, niente, nada, zero Mitja Zilverberg verstaat als geen ander dat verkoop een vak is. Al was het maar vanwege het feit hij zijn vader Erik al op zijn 14e hielp bij de verkoop van diens schilderijen.
  • Erik Nugteren Ambassador Vermogensbeheer over Value Beleggen

    Gooische Business
    Deze week dronk ik ter voorbereiding op … na lange lange tijd weer eens een koffie in de kelder van het oude Merpatis ….. Want een paar dagen ervoor luisterde ik naar de Podcast … Puur en Persoonlijk, vanhet Blaricumse Ambassador vermogensbeheer. Waarin Erik Nugteren samen met collega Mark actuele ontwikkelingen ohgv value beleggen bespreekt. Want dat is precies hetgeen hen onderscheidt van collega beheerders.