Fragment gemist

NH Gooi In Business

← Toon alles Programmainfo

NH Gooi in Business - Grafisch ondernemer, Maarten de Graaf

Marten de Graaf is ondernemer in de grafische sector. Nee hij is geen drukker maar een multi functioneel ondernemer in de grafische sector. De grafische wereld is zijn habitat en daar vertelt hij over.

Luister fragment

NH Gooi in Business - Makelaar Hans Tamsma

Het Gooi is een geweldige omgeving om als makelaar te werken.Huizen en villas te kust en te keur, Alles in aanwezig in het reservaat. Is het allemaal wel rozengeur en manenschijn ? Hans Tamsma geeft antwoord.

Luister fragment

NH Gooi in Business - De Larense Boekhandel - Annelies Gehrling

Laren is Laren niet zonder de bijzondere boekhandel van Annelies Gehrling aan de Naarderstraat. Al vanaf de vijftiger jaren is er literaire activiteit in de zaak. Annelies Gehrling is de eigenaresse sinds 1991 en vertelt vol passie over haar vak.

Luister fragment

NH Gooi in Business - Voedings- en Lifestyle Coach - Manuela van Os

Gezondheid en voeding is een Hot Item de laatste tijd. We worden steeds ouder, we moeten bewegen en toch vieren de Fast Food ketens in ons land iedere dag weer een feestje, want slecht gaat het daar nier. Manuela van Os is coach voor mensen die hun levensstijl willen veranderen.

Luister fragment

NH GOOI in Business - Handbal vereniging SDS99 viert haar 20 jaar en zoekt oud leden

Blaricummer BOA Gerard Koster, was al eens te gast om te vertellen over zijn dagelijkse beroep, blijkt hij ook nog eens rete actief te zijn bij SDS99, u weet wel .... de Blaicummer handbal vereniging .... en weet u wat er nu weer zo toevallig is ? .... SDS99 bestaat dit jaar 20 jaar ... dit gaan ze vieren en zijn om die reden op zoek naar oud leden.

Luister fragment

NH GOOI in Business - Paulo Otto exposeert op Blaricum Beach

Een oude bekende van de show, Paulo Otto schuift aan omdat hij geholpen heeft bij de aankleding van de tijdelijke studio op Blaricum Beach.

Luister fragment

NH GOOI in Business - Blaricum Beach positief uithangbord gemeente Blaricum

Annemarie Kennis is wethouder en tevens loco burgermeester van de gemeente Blaricum. Mede dankzij haar is het mogelijk dat we vanavond te gast zijn op het Blaricum Beach. Een initiatief van Marita Steenbeek (en man Erik), die we kennen van het Blaricumse Vitus. Dankzij dit initiatief hoeven we niet meer helemaal naar Noordwijk te rijden. Ennnnn ... is dit tot voor kort rommelige, ietwat viezige strandje langs de A27 verworden tot een enorm opgeknapt positief uithangbord waar we trots op mogen zijn.

Luister fragment

NH GOOI in Business - de buren van Blaricum Beach, de KNRM kwamen even langs

De buren van Blaricum Beach, de KNRM kwamen even langs. Het klinkt raar, maar deze organisatie moet het hebben van giften en vragen om die reden aandacht voor het goede werk dat zij verrichten.

Luister fragment

NH GOOI in Business - Hiversumse Sandra Hermann vangt zwerfkatten uit Dubai op

Op de FB pagina van Sandra Hermann zien we terug dat ze ooit iets met beeldende kunst en fotografie in Dubai deed. Tegenwoordig is ze al weer vele jaren terug in Hilversum, alwaar ze een zgn Kattenhotel annex kattencafe – theesalon ’t Gooi runt.

Luister fragment

NH GOOI in Business - Rogier van Meer verhuurt zich als schipper

Rogier van Meer verhuurt zich als schipper en vertelt over wat hij allemaal meemaakt op t water.

Luister fragment

NH GOOI in Business - bij de Heeren van Loosdrecht zijn enkel natuurlijke ingredienten welkom

Waar u tot voor kort vooral een Amsterdams merk zag, als u kwalitatieve croqueten en bitterballen wilde, zien we laatste paar jaar steeds vaker de naam de Heeren van Loosdrecht voorbij vliegen. Voor de basis moeten we terug naar het jaar 1830 ... en voor wat betreft de ingredienten .... kunt u enkel en alleen 100% natuurlijke ingredienten verwachten.

Luister fragment

NH GOOI in Business - bij BB Hermann uit Temptation Island draait het om zoveel meer dan enkel de looks

BB Hermann kent u wellicht van Temptation Island. Temptation island hoor ik je denken, nooit van gehoord. En die enorme Hunk, doe Tarzan van RTL dan??? Oooo ... bedoel je die ... natuurlijk kennen we hem. Maar wat je wellicht niet wist is dat bij hem niet alles enkel en alleen om de looks draait, hij niet alleen in Hilversum gewoond heeft, maar tevens de nodige tropen jaren in Dubai achter de rug heeft ennnnnn de zoon van Sandra is, die we eerder in de uitzending hadden.

Luister fragment

*/ ?>