Fragment gemist

NH Gooi In Business

← Toon alles Programmainfo

NH Gooi in Business - Monique de Jong maakt herdenkingssieraden Voor altijd en eeuwig

Monique de Jong kwam 7 jaar terug voor de liefde naar Huizen en wil inmiddels nooit meer terug naar de grote stad. Met haar bedrijf Voor-altijd-en-eeuwig maakt ze zgn herdenkingssieraden waarbij glas de belangrijkste basis vormt. In dat glas verwerkt ze dan een herinnering van uw dierbare. Dat kan as zijn, haren, maar ook een stukje van een trouwring, zodat u de herinnering altijd dicht bij u dragen kunt.

Luister fragment

NH Gooi in Business - Doenya leather design eigenaresse Ilona Ambagtsheer

Doenya leather design maakt verantwoorde mode waarbij leder de rode draad vormt. Eigenaresse Ilona Ambagtsheer vertelt over de missie, de ontwerpen en met welk idee het geproduceerd wordt.

Luister fragment

NH Gooi in Business - 25 mei XXL-BOERnMARKT bij de Blommenhoeve Eemnes

Aankomend weekend bevat weer de zgn laatste zaterdag van de maand ennnnnnnn de die hard NHGIB volgers weten dat het dan tijd is voor de maandelijkse Foodmarkt. Echter zaterdag de 25e, organiseert Ria Visser van de Blommenhoeve te Eemnes, want daar hebben we 't over, een Xtra grote XXL-editie van de BOERnMARKT met meer dan enkel drank en etenswaar, brocante bijvoorbeeld, kortom eigenlijk een beetje in de traditie van de oude 2 jaarlijkse fair.

Luister fragment

NH Gooi in Business - Renee Meijer is eigenaresse van Strandpaviljoen Fika Zeewolde

Renee Meijer is sedert een jaar de trotse eigenaresse van Strandpaviljoen Fika in Zeewolde. Een reeds bestaand bedrijf, dat ze heeft omgetoverd naar haar idee en passie. Dus een andere kaart, dus een andere uitstraling en een andere naam hetgeen de beleving representeert die bij haar past.

Luister fragment

NH GOOI in Business - Haro Kits maakt de mooiste Italiaanse Kazen gewoon hier in Nederland

Haro Kits, van Oudwijker, maakt de mooiste Italiaanse kazen gewoon hier in de polder van Nederland. We proefden een voortreffelijk zachte blauwader, een dito zachte Tomme .... en dat zijn er slechts twee van de zes. Haro levert aan delicatesse winkels, gespecialiseerde kaaswinkels, toprestaurants, en heeel af en toe staat hij zelf met een kraam op een een markt.

Luister fragment

NH GOOI in Business - de Gooise Academie viert 12 mei haar 40 jarig jubileum in Singer

Aankomende zondag, we hebben het dan over 12 mei, bestaat de Gooise Academie 40 jaar. Enn, dat gaat gevierd worden met een bijna 2 uur durende matinee voorstelling in t Singer Laren. Het start om 15:00 uur waarmee u zelf invullen kunt hoe laat u weer thuis zijn kunt. In de studio is aangeschoven, Lid van de Jubileum cie en het bestuurslid met portefeuille PR & Evenementen, Monique IJsselstijn.

Luister fragment

NH GOOI in Business - Poolse Monika en Daria maken Nederlands MKB gezonder

De van origine Poolse Monika Boomgaard en Daria Kanters, kwamen beide voor de liefde naar Nederland. Beiden hebben hier in Nederland voor beursgenoteerde Corporates gewerkt, ze richtten een vereniging op voor in Nederland woonachtige Professionele Poolse vrouwen Ennnn runnen sedert 2 jaar samen een bedrijf (Condible) waarmee ze collegae bedrijven gezonder proberen te maken.

Luister fragment

NH GOOI in Buisiness - Schilderes Yasmine Enneking exposeert in het BEL Kantoor

Yasmine Enneking is schilderes en exposeert momenteel in het BEL Kantoor te Eemnes. Zij valt op door haar vrolijke schilderijen waarbij het hart een prominente rol speelt.

Luister fragment

NH GOOI in Business - de gasten van zondag bij Co Live in Nick Vollebregt

Iedere 1e zondag van de maand is het vanaf 14.00 uur feest bij Nick Vollebregt in Laren, want dan neemt Co de Kloet er zijn radio programma Co Live! op. Dat dan diezelfde avond nog om 19.00 uur uitgezonden wordt op het soul n jazz thema kanaal van npo radio 2. Het staat uiteraard in t teken van de jazz. En vanwege de kwaliteit en de sfeer besteden wij er hier weer aandacht aan. Deze week, zondag 5 mei zijn Sun Mi Hong, Miguel Rodriguez & Irene Reig ennnn MARUTYRI te gast.

Luister fragment

NH GOOI in Business - Gitarist Folker Tettero over zijn nieuwe LP

Er bestaat in deze wereld nog altijd een markt, neen een complete industrie, waarbij oude LP's van weleer opnieuw worden ingespeeld en dan op zeer hoog kwalitatief niveau anno 2020. Deze markt bestaat ook in Nederland. Aan tafel hebben we zo een in dit geval gitarist. Want Folker Tettero heeft afgelopen jaar een live registratie van 50 jaar terug opnieuw ingespeeld. Hij vond het resultaat echter zo gaaf, dat hij vervolgens besloot van het ingespeelde werk dan ook maar echt een nieuwe LP te laten persen, ja u leest het goed, origineel op vinyl dus.

Luister fragment

NH GOOI in Business - Lage Vuursche eigenaar Roderick van Oosterom over de asperges

Restaurant de Lage Vuursche eigenaar Roderick van Oosterom serveert veel meer dan enkel een pannenkoek. Sterker nog, met hem hebben we het over het asperge seizoen 2019. het 155 jarige bestaan, de 5e generatie en de wijnen die er geserveerd worden.

Luister fragment

NH GOOI in Business - Wibo van den Ende is expert ohgv import en export verse groente en fruit

Wibo van den Ende komt uit Laren, woonde 15 jaar in Zuid Afrika en is sinds kort weer terug op zijn oude stek in hetzelfde Laren. Hij is de expert ohgv import en export van verse groente en fruit uit uit met name Zuid Afrika en Zuid Amerika voor cateraars en supermarktconcerns.

Luister fragment