Fragment gemist - NH Gooi
  • NH Gooi Radio / NH Gooi TV
  • Nu op NH Gooi: Informatie niet beschikbaar

Fragment gemist

NH Gooi In Business

← Toon alles Programmainfo

NH Gooi In Business - Frank van den Horst helpt met Frankwise onbenut potentieel ontplooien

Frank van den Horst werkt met zijn bedrijf Frankwise op het verander snijvlak alwaar opleidingen en het bedrijfsleven elkaar raken. Dat kan als individu maar vele malen vaker als een team dat de stenen onvoldoende goed gestapeld krijgt. Want, zo vertelde Frank, hij wordt vrijwel nooit gebeld als alles van een leien dakje gaat. Want zo weet de oplettende luisteraar, wij van NHGIB vinden als geen ander dat er geen betere terugverdientijden zijn dan een goede opleiding.

Luister fragment

NH Gooi In Business - De nieuwste CD van Marlous Lazal is voor het eerst in het Nederlands

Marlous Lazal presenteert zondag 16 feb haar nieuwe CD. Deze CD is voor het eerst in het Nederlands. Ennnn er zijn nog een paar kaarten beschikbaar.

Luister fragment

NH Gooi In Business - Cannabis en uitvaart ligt dichter bij elkaar dan je denkt

Sheila Croese en Liz Pelupessy bestieren samen een 2tal bedrijven. Met Catanyworld produceren en verkopen de dames pillen van de gehele hennep plant die, zo vertellen enthousiaste gebruikers, eigenlijk overal goed voor zijn. Ennnn … mochten deze pillen toch niet meer helpen, dan kunt u nog steeds bij de dames terecht, want ze zijn tevens de eigenaren van Samsara uitvaartservice. Waarbij ze hulp aanbieden die varieert van ….. een 2nd opinion tot aan de volledige verzorging van bijvoorbeeld een op maat gesneden Indische uitvaart.

Luister fragment

NH Gooi In Business - Ingrid Marsman is ambassadrice van de Zaanse Schans

Ingrid Marsman is ambassadrice van de Zaanse Schans. Het enthousiasme waarmee ze hierover vertelt is aanstekelijk. Ingrid werkt aan een boek waarin de historie een prominente rol speelt.

Luister fragment

NH Gooi In Business - Event manager Liesbeth Kasperink faciliteert linkedin trainingen

Event manager Liesbeth Kasperink faciliteert Linkedin trainingen. Liesbeth staat overigens niet zelf op het podium, maar zorgt er wel voor dat deze bijeenkomsten bijzonder waardevol worden ontvangen.

Luister fragment

NH Gooi In Business - Songwriter Hans van Hemert still going strong

Blaricummer Songwriter Hans van Hemert lijkt na 50 jaar Songfestival, de meest succesvolle kenner aller tijden. Op de dag dat LUV' bekend maakt niet langer op te zullen treden, wil Hans best nadenken over een dito musical.

Luister fragment

NH Gooi In Business - Peter Bruun van AMS Game Lab reduceert ziekteverzuim door stress te voorkomen

Peter Bruun groeide ooit op in Denemarken (herstel: echt niet, hij ging er op vakantie) en in dat Deense Kopenhagen had Peter een jeugdvriend genaamd Henning Basballe. Daar waar Henning zijn eigen game bedrijf startte, ging Peter in Nederland netjes naar de Universiteit. Het bedrijf van Henning werd in Scandinavië een succes, dus werd het vorig jaar maar eens tijd om het internationaal uit te rollen, te beginnen in Amsterdam.

Luister fragment

NH Gooi In Business - Marjoleine Leene brengt ode aan Sesjun

Vocaliste, schrijfster en coach Marjoleine Leene brengt een ode aan Sesjun. Wie helpt haar met jong talent en crowdfunding om deze 4 concerten mogelijk te maken?

Luister fragment

NH Gooi in Business - Soulman Franklin Batta treedt nog altijd op en wil nog een nieuwe CD maken

Soulman Franklin Batta werd geboren op Curaçao en begon zijn zangcarrière reeds in 1967 met toen nog een rock repertoire. Hij trad met heel de wereld in heel de wereld op. Anno 2020 treedt Franklin nog altijd zeer regelmatig op en wil ondanks zijn leeftijd toch nog een keer een nieuwe CD maken. De stukken liggen klaar, nu nog een producer en een studio, wie helpt Franklin?

Luister fragment

NH Gooi in Business - Mrs Italy Anneke Dijkstra brengt een pizzaproeverij bij u aan huis

Anneke Dijkstra, Mrs Italy Pizza bezorgt niet enkel een pizza, maaarrrrr, komt met heel de pizzeria bij u thuis voorrijden om er een geweldige proeverij te serveren. Haar deeg bereidt ze met wel 80% water waarmee het zgn Pinsa's worden. De bodem van een Pinsa is extra knapperig en gecombineerd met een kwalitatieve topping een succes formule, zo blijkt.

Luister fragment

NH Gooi In Business - Laura Fygi treedt zondag 2 februari om 14 uur op bij Nick Vollebregt

Zoals al eens eerder gemeld, ook in 2020 belooft de 1e zondag van de maand, een feestje te worden bij Nick Vollebregt in Laren. Want Co de Kloet neemt ook dit jaar er eens per maand zijn radio programma Co Live! op. Dat dan diezelfde avond nog om 19.00 uur uitgezonden wordt op het soul n jazz thema kanaal van NPO radio 2. Je kunt er geen kaarten voor kopen, want de toegang is vanaf 13:30 hartstikke gratis. Naast Laura Fygi en trio Galantes treden Coen Molenaar, Ruud Breuls en Simon Rigter op.

Luister fragment

NH Gooi In Business - Sister Sledge komen met een nieuw album en toetsenist Bas van Lier helpt hier bij

Toetsenist Bas van Lier liepen we tegen het lijf omdat hij nog met zijn hoofd in de wolken liep vanwege het feit hij net een nieuw Hammond orgel had weten te scoren. Naast het artiest zijn is Bas Directeur van zijn eigen productie kantoor Spotlight Productions. Ennnnnnnn, helpt Bas ook internationale collega artiesten wel eens bij de productie van een nieuw album, in dit geval Debbie en en Camille Sledge.

Luister fragment