ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Café 't Bonte Paard gaat maaltijden serveren | NH Gooi

Café 't Bonte Paard gaat maaltijden serveren

  • Maandag 10 december 2012 om 08:49 | bijgewerkt: om 09:48 uur
  • Hans de Wildt (NH Gooi)
initiatiefnemers Marc Pandelaar (l) en Frank van Dijk (r)
initiatiefnemers Marc Pandelaar (l) en Frank van Dijk (r)

Laren - ’t Bonte Paard staat bekend om zijn uitstekende lunch. Met ingang van zaterdag 15 december wordt hieraan een culinair hoogstandje toegevoegd. Samen met topcateraar Pandelaar & Chefs introduceert ’t Paard de Bonte Hap.

Net als het Paleis op de Dam bestaat ’t Paard al vierhonderd jaar. Met als verschil dat je het Paleis niet zo maar even binnenwipt en ‘t Paard wél. Met de Bonte Hap start ’t Paard een nieuwe episode in haar lange geschiedenis. Uitbater Frank van Dijk: “De Bonte Hap is een aanzienlijke uitbreiding van de service naar onze gasten. Wij hebben bewust gekozen voor samenwerking met Pandelaar & Chefs. Marc Pandelaar en Jasper Sips Bul zijn oud collega’s van me. Ik weet dat zij en hun mensen de kwaliteit leveren die onze klanten waardig is”.

Na voorintekening kunnen bezoekers in de gezellige zaal achter het café iedere zaterdagavond genieten van culinaire topprestaties. De Bonte Hap wordt geserveerd voor een prijs tussen € 19,50 en € 24,50, afhankelijk van het dagmenu. Voordeel voor de cafébezoekers is dat ze na de borrel niet op pad hoeven om te gaan eten. Voor het twee gangenmenu lopen ze gewoon naar de dinerzaal van ’t Paard.

Pandelaar & Chefs is de nieuwe topcateraar van ’t Gooi. Sinds begin dit jaar bouwen gastheer Marc en chef kok Jasper met succes aan de groei van hun bedrijf. Marc stamt uit de bekende Gooise horecafamilie en heeft zowel in ’t Gooi en in het buitenland naam gemaakt als goed gastheer: “Met ons ambachtelijk gastheerschap en trendy culinaire verwennerij maken wij van ieder evenement een belevenis”. De cateraar is actief bij de mensen thuis, op locatie en bij bedrijven in Gooi en omstreken. Jasper vormt als Chef het culinaire hart van het bedrijf: “Marc en ik kennen elkaar door en door, al sinds onze tijd samen bij Moeke Spijkstra. Op gastronomisch gebied álles mogelijk maken, dat is onze passie”.

(Fotobijschrift)
De initiatiefnemers van de Bonte Hap, Marc Pandelaar en Frank van Dijk.

(Noot voor de redactie)
Bel voor nadere info Marc Pandelaar op 06-13451491.