ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Maria Klingenberg op lijst voor Liberaal Laren | NH Gooi
Jacqueline Timmerman (l) en Maria Klingenberg
Jacqueline Timmerman (l) en Maria Klingenberg

Jacqueline Timmerman voert bij de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijst aan van Liberaal Laren. Maria Klingenberg staat op nummer twee. Deze oud-wethouder is in de huidige raad nog raadslid voor het CDA.. In december vorig jaar gaf zij aan te willen stoppen omdat zij zich niet kon verenigen met het standpunt van haar partijgenoten over de vorming van één Gooistad,

Jacqueline: “Ik ben verschrikkelijk blij dat Maria de komende vier jaar samen met mij de kar in de raad wil trekken. Hoewel we ooit uit verschillende landelijke partijen zijn voortgekomen, richten we ons nu 100% lokaal op Laren.”

Het worden vier belangrijke jaren, aldus de partij, omdat Laren mogelijk in een groter geheel kan worden opgenomen. Des te belangrijker dat een aantal zaken goed geregeld en vastgelegd zijn. “We gaan natuurlijk uit van zelfstandigheid,” zegt Jacqueline, “en zijn bereid hiervoor bestuursverantwoordelijkheid te nemen.”. En zoals Maria toevoegt: “Met hernieuwde energie gaan wij dit avontuur aan; ik heb er alle vertrouwen in.”

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

ONAIRWIN

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren