ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 29ste Gooise Karavaan zonder incidenten | NH Gooi
79 vrachtwagens trokken door onze regio
79 vrachtwagens trokken door onze regio

Zaterdag 10 maart werd de 29ste Gooise karavaan verreden. Die bestond dit jaar uit 79 vrachtwagens met aan boord net zoveel gehandicapte bewoners van de Amerpoort in Baarn.

Dit jaarlijks evenement, dat wordt georganiseerd door Kiwanis Club Laren trekt altijd enorm veel belangstelling in de dorpen van het Gooi en Eemland. De meeste automobilisten namen het voor lief dat ze even moesten wachten om de vrolijk toeterende karavaan voorbij te laten gaan.
De karavaan rijdt elk jaar altijd stipt op tijd. Dat was ook dit jaar weer het geval. Er werd geen incident over de 2,5 kilometer lange karavaan gemeld.

Traditiegetrouw werd er een pannenkoekenmaaltijd bij cartcentrum Coronel in Huizen geserveerd. De Kiwanis bakten zelf alle 500 pannenkoeken. Na terugkomst van de karavaan op de Armerpoort ontvingen alle beroepschauffeurs uit handen van Kiwanis –president Leen van der Pols een fotoboek met herinneringen over de Gooise Karavaan.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren