ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bewoner gewond bij woningoverval in Eemnes, daders op de vlucht | NH Gooi
  • Regio Eemnes
  • Donderdag 19 december 2019 om 09:02 | bijgewerkt: om 16:48 uur
  • Redactie

EEMNES - In Eemnes heeft vanochtend een woningoverval plaatsgevonden. De daders zijn nog voortvluchtig.

Woningoverval Eemnes Noordersingel
Caspar Huurdeman

Dat gebeurde rond 08:20 uur aan de Noordersingel ter hoogte van de Jonneveen. Naast de politie kwam ook een ambulance ter plaatse.

Hoe de overvallers de woning binnendrongen is niet bekend. Wel is bekend dat de overvallers een mes uit de keuken gepakt hebben en daarmee hebben staan dreigen. 

Getuigen melden dat er na de overval iemand gewond uit de betreffende woning kwam gerend. De politie meldt dat de bewoner lichtgewond is geraakt en naar het ziekenhuis is gebracht. Welke verwondingen hij of zij heeft is niet bekend. 

Sporenonderzoek

Rond de woning was lang een gebied afgezet voor sporenonderzoek. De politie is op zoek naar twee verdachten, laat een woordvoerder aan NH Nieuws weten. Vanwege de zoektocht was de hele ochtend veel politie op de been.

NH Nieuws

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren