ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Man neergestoken achter station Hilversum, klopjacht naar dader | NH Gooi
  • Regio Hilversum
  • Thema Gezocht
  • Maandag 16 maart 2020 om 15:48 | bijgewerkt: om 17:31 uur
  • Sjoerd Stoop

HILVERSUM - Achter het station in Hilversum is vanmiddag een man neergestoken. De dader is nog spoorloos, er wordt met man en macht naar hem gezocht.

Persoon neergestoken in Hilversum
Inter Visual Studio/Jan Peter Otto

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie maakt de man het naar omstandigheden goed.

De politie doet onderzoek rond een belwinkeltje, achter het station. Het is niet duidelijk of de steekpartij daar plaats heeft gevonden of dat de man daar gewond kwam aanlopen. De politie laat weten dat daar nog onderzoek naar gedaan wordt.  

Zoektocht naar dader

De politie heeft na de steekpartij lang gezocht naar de dader, onder meer met behulp van de politiehelikopter. De dader kon nog niet worden gepakt.

Er wordt gezocht naar een dunne, lichtgetinte man van 1.80 meter lang. De verdachte draagt een blauwe winterjas tot op zijn heupen en mogelijk een bivakmuts. De politie roept mensen die de man zien met klem op om hem niet zelf te benaderen, maar meteen de politie te bellen.

💬 NH Gooi-nieuwsdienst
Meld je aan voor de NH Gooi-nieuwsdienst via WhatsApp en ontvang elke werkdag het belangrijkste nieuws uit 't Gooi op je mobiel. Stuur 'NH GOOI AAN' naar 0888505651!

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren