• Regio Huizen
  • Zaterdag 01 augustus om 20:00 | bijgewerkt: om 21:00 uur
  • Redactie
Ferry en buurman Frans reageren op alle reacties
Ferry en buurman Frans reageren op alle reacties NH Nieuws

HUIZEN - Ferry heeft het er maar druk mee. Na zijn eerdere oproep bij NH nieuws ontving hij bijna 50 aanmeldingen van mensen die graag zijn hulphond Kita willen uitlaten. Door omstandigheden is hij zelf niet in staat een rondje met haar te lopen. "Ik ben enorm onder de indruk." 

Binnen één dag na de emotionele oproep waarin Ferry op zoek is naar vrijwilligers om zijn hond uit te laten, is het al raak. Aanmelding na aanmelding van enthousiaste mensen uit de provincie komen per e-mail binnen. Het zijn er zoveel dat buurman Frans een handje helpt met de administratie. "Ik maak een volledig tijdschema waarop ik de nieuwe uitlaters indeel op de dagen dat zij wel of niet kunnen."

Ferry heeft nog niet persoonlijk op iedereen kunnen reageren. "Daarom zou ik graag alvast een dankwoord willen doen aan iedereen die zijn hulp heeft aangeboden. Ik reageer binnenkort op alle reacties." 

NH Nieuws

Ferry heeft al met een aantal mensen contact gezocht en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Zo kwam Marjan Sikking vanochtend al langs in zijn woonkamer. Ook zij heeft een hond en vind het heerlijk om te wandelen. "Of het nou één of twee honden zijn, dat maakt dan ook niet uit. Dan heb ik ook gewoon lekker mijn loopje."

Naast Marjan staan er al veel andere potentiële kandidaten op de planning. En de aanmeldingen blijven ondertussen binnenkomen. Voorlopig zijn Ferry en Frans daar nog wel even zoet mee. "Ik ben zo blij dat Kita gewoon hier kan blijven door alle hulp", vertelt Frans opgelucht. "En daarnaast wil ik ook de mensen bedanken die ik altijd tegenkwam tijdens het uitlaten. Ik mis jullie en hoop gauw weer op de been te zijn."

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren