ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Leo van der Goot op NH Gooi Radio | NH Gooi
  • Thema Algemeen
  • Vrijdag 22 januari 2021 om 10:49
Leo van der Goot
Leo van der Goot

“Het grote probleem altijd weer met een begin van een programma is… met welke plaat moet ik beginnen…? Vervolgens knalt Falling In and Out of Love van Johnny Nash door de Gooise ether.
Daarmee is het begin van het eerste programma van Leo van der Goot op NH Gooi Radio een feit.

Leo van der Goot, oud dj bij stations als Radio Noordzee Internationaal en Veronica, voormalig televisieproducent en oud televisiebaas van RTL 4 bouwt op de vroege donderdagavond een radiofeestje op NH Gooi Radio. Een verrassende platenkeuze in combinatie met humor, zelfspot en hoewel het geen gewoonte mag worden, soms zelfs enige diepgang.

NH Gooi is heel blij met de komst van Leo van der Goot naar hun radiozender. “Het geeft onze zender een extra boost. Verder kunnen wij en onze medewerkers veel leren van een ervaren radioman als Leo van der Goot. En hij kent ons uitzendgebied goed, omdat hij er woonachtig is.
Het mooie is dat de platen die Leo draait naadloos aansluiten op het geluid dat NH Gooi Radio wil uitstralen.”

Leo van der Goot is iedere donderdagavond van 18.00 tot 19.00 uur te beluisteren op NH Gooi Radio, 92,0 FM ether in Gooi en omstreken en overal via de internetstream (NH Gooi.nl, Juke, TuneIn).

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

ONAIRWIN

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren