ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hilversummer en Bussumer gepakt voor dealen van harddrugs | NH Gooi
  • Thema Hulpdiensten
  • Vrijdag 18 juni 2021 om 17:42 | bijgewerkt: om 17:49 uur
  • Milton Pus

Een Hilversummer en een Bussumer zijn dinsdag door de politie aangehouden voor het bezit en het mogelijk dealen van harddrugs. Bij de aanhoudingen zijn drugs, versnijdingsmiddelen, verpakkingsmateriaal en contant geld in beslag genomen. 

Politie stock
Politie

De politie kwam de verdachten op het spoor tijdens een langer lopend onderzoek naar drugsdealen in de regio. Beide verdachten werden na een korte achtervolging aangehouden.

In Hilversum werd de verdachte hoofddealer, een 32-jarige man, aangehouden met 'handelsgeld' op zak. Bij een huiszoeking in zijn huis in Bussum werden cocaïne en heroïne gevonden met middelen om deze drugs te versnijden en te verpakken. Alles is door de politie in beslag genomen.

Tweede verdachte 

Later werd ook een tweede man opgepakt. Het gaat om een 25-jarige man. Hij werd tijdens doorzoekingen in Hilversum opgepakt. In zijn auto lagen meerdere bolletjes cocaïne en heroïne, naast de drugs is ook zijn auto in beslag genomen.

De vermoedelijke dealers zitten nog vast. Ze zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren