ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Felle brand verwoest schuren in Naarden | NH Gooi
  • Regio Naarden
  • Thema Hulpdiensten
  • Dinsdag 03 augustus 2021 om 22:40 | bijgewerkt: om 22:48 uur
  • Jouri Bakker

Een uitslaande brand heeft vanavond twee geschakelde schuren aan de Juliana van Stolberglaan in Naarden grotendeels verwoest. De brand is inmiddels meester, al verricht de brandweer nog wat sloopwerk om te voorkomen dat het vuur weer oplaait. 

NH Nieuws

Dat bevestigt een woordvoerder van de brandweer Gooi en Vechtstreek. De brand in het gebouw ontstond rond 21.00 uur, waarna de vlammen al snel uit het dak sloegen.



Vanwege de rookontwikkeling en het risico dat het vuur zou overslaan op de woningen moesten bewoners van omliggende woningen hun huis uit. Dankzij de inzet van onder meer twee bluswagens had de brandweer het vuur snel onder controle. Overslag naar een naastgelegen woning kon worden voorkomen, maar de schade aan de schuren is flink.

Brand in schuur Naarden
Brand in schuur Naarden NH Nieuws

De brandweer controleert aangrenzende woningen op de aanwezigheid van koolmonoxide, waarna bewoners terug naar huis kunnen. De brandweer start een onderzoek naar de oorzaak van de brand. 

Volgens een getuige zouden de bewoners afgelopen weekend hun intrek hebben genomen in de woning, maar dat kan de woordvoerder niet bevestigen. 

Brand garage Naarden
NH Nieuws

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren