ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Uitvaart Hilversumse zusjes die omkwamen bij ongeluk A1 in schouwburg Gooiland | NH Gooi
  • Regio Hilversum
  • Thema Ongeval
  • Vrijdag 08 december 2023 om 15:31 | bijgewerkt: om 16:00 uur
  • NH Gooi

De uitvaart van de Hilversumse zusjes, die om het leven kwamen bij het ongeluk met een spookrijder op de A1, is volgende week zaterdag 16 december in schouwburg Gooiland Hilversum. De uitvaartdienst is besloten.

Kaars stock
Kaars stock Adobe Stock

De afscheidsdienst voor Cécile (14) en Livia (12) begint om half twee en is besloten, zo valt te lezen in de verklaring van de organisatie Namens de Familie, wat onderdeel is van Slachtofferhulp.

Na afloop van de dienst zullen klasgenoten en oud-klasgenoten van de zusjes een erehaag vormen, waar de auto's met de meisjes langs zullen rijden.

Groot verdriet

De Hilversumse zusjes kwamen vorige week zaterdag om het leven bij een ongeluk met een spookrijder op de A1 bij knooppunt Hoevelaken. De spookrijder, een 19-jarige Roemeen, kwam bij de botsing ook om het leven. De ouders van de meisjes raakten ernstig gewond. Over hoe het nu met de ouders gaat, doet Namens de Familie geen mededeling, zo schrijven ze in het bericht.

De zusjes zaten allebei op het Comenius College in Hilversum. Op de middelbare school is de verslagenheid en het verdriet groot. Ook de burgemeester van Hilversum ging langs bij de school om zijn steun te betuigen.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren