ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hilversum neemt morgen afscheid van omgekomen meisjes, grote erehaag na afscheidsdienst | NH Gooi
  • Thema Ongeval
  • Vrijdag 15 december 2023 om 22:09 | bijgewerkt: zaterdag 16 december 2023 om 08:36 uur
  • Redactie

Er wordt vandaag afscheid genomen van de twee Hilversumse zusjes Cécile (14) en Livia (12) die begin deze maand om het leven kwamen bij een ongeluk met een spookrijder op de snelweg. Dat gebeurt met een afscheidsdienst in Schouwburg Gooiland. Na afloop wordt er een grote erehaag om de rouwstoet gevormd. 

Gooiland
Gemeente Hilversum

Voor de erehaag worden veel belangstellenden verwacht. Voor hen wordt tegenover de schouwburg een aparte plek aangewezen waar ze de rouwstoet kunnen volgen en plaats kunnen nemen in de erehaag. 

De familie vraagt om respect voor hun privacy in deze voor hen heel ingrijpende gebeurtenis. De afscheidsdienst en de uitvaart van de meisjes zijn besloten. 

Verslagenheid groot

Cécile en Livia kwamen twee weken geleden om het leven, ook de spookrijder overleefde het ongeluk niet. De ouders van de Hilversumse tieners raakten ook zwaargewond. Over hoe het met hen gaat, doet de familie geen uitspraken.

De tieners waren leerlingen van het Hilversumse Comenius College. De verslagenheid en het verdriet op de middelbare school is groot. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren