ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hilversumse man aangehouden na dodelijke schietpartij op sportpark Crailoo | NH Gooi

Hilversumse man aangehouden na dodelijke schietpartij op sportpark Crailoo

  • Gisteren om 19:14 | bijgewerkt: om 19:23 uur
  • Melle Bos

De politie heeft vanavond een man uit Hilversum aangehouden in verband met het dodelijke schietincident op sportpark Crailoo waarbij een 21-jarige man overleed. 

Schietpartij Hilversum
Schietpartij Hilversum|Inter Visual Studio / Jan   Peter Otto

Rond half zes gisteren werd het slachtoffer, een 21-jarige Utrechter, neergeschoten bij het sportpark, waar onder andere voetbalclub FC Hilversum en golfvereniging Spandersbosch gevestigd zijn. Getuigen meldden dat ze zeker vijf schoten en gegil hoorden. Ze zagen vervolgens hoe het slachtoffer werd gereanimeerd en later onder een wit laken werd bedekt, vertelden zij aan NH.

Arrestatie

De omgeving werd afgezet, en de recherche en forensische opsporing voerden een uitgebreid onderzoek uit, wat uiteindelijk leidde tot de arrestatie van de verdachte. De politie deelt op dit moment geen verdere details over de verdachte, die in volledige beperkingen zit. Dit betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.

Het politieonderzoek is nog in volle gang. "We zijn op zoek naar aanvullende informatie en vragen mensen die meer weten of beelden hebben om zich te melden", aldus een woordvoerder.

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.