ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Vrouwen shoppen zonder te betalen en laden voor 1300 euro in geprepareerde tassen | NH Gooi

Vrouwen shoppen zonder te betalen en laden voor 1300 euro in geprepareerde tassen

  • Vandaag om 08:00
  • Bureau NH
NH Nieuws

Vier vrouwen zijn donderdagavond 22 augustus in een drogist in Hilversum gaan shoppen, zonder te betalen. In koppels lopen ze de winkel in met vermoedelijk geprepareerde tassen, waarin ze de buit verstoppen.

Om 17.45 uur betreden ze een drogisterij aan de Kapittelweg in Hilversum. Ze komen binnen in duo's, zoals te zien is op de camerabeelden hierboven.

Het eerste duo loopt de winkel in en verkent rustig de omgeving, waarbij ze bijvoorbeeld kijken hoeveel personeel aanwezig is. Vervolgens splitsen de vrouwen zich op, en één van hen loopt naar een gangpad.

Alarm gaat niet af

Ongeveer twee minuten later komt het tweede duo de winkel binnen. Ook zij splitsen zich op en pakken producten, die ze vervolgens in een vermoedelijk vooraf geprepareerde tas laden, zodat het alarm niet afgaat.

Nadat alles is overgeladen, weten beide duo’s nog meer producten mee te nemen, waardoor ze uiteindelijk vier volle tassen met spullen hebben.

1300 euro

Ze lopen met de buit naar buiten met een totale waarde van meer dan 1300 euro. Herken jij hen? Meld het de politie of doe je tip anoniem.

Weet jij meer?

Politie Opsporingstiplijn: 0800 - 6070 (gratis)

Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000 (gratis) of meldmisdaadanoniem.nl

Meer Bureau NH?

TV: woensdag 17.10 uur, ieder half uur herhaald (Ziggo 707, KPN 509)

Radio: woensdag 17.45 uur (ether: 93,9 FM, kabel: 92,5 FM)

Online: bekijk ons themakanaal