Dinsdag 11 augustus: Finale #BeGRUMPY 2020
Op 27 en 28 juni stond de studio van Lapanouse Music in Hilversum in het teken van de winactie van Grumpy Dutch Artist Bookings. Een weekend vol fantastische artiesten die prachtige nummers kwamen inzingen. Solo, als duo of meer, met gitaar of op piano. Met hun opname kunnen de artiesten een echte studio-opname mét een professioneel geproduceerde videoclip winnen. Stemmen kunnen worden uitgebracht via likes op het YouTube-kanaal van Grumpy Dutch en een vakjury zal een beoordeling geven. 
 
In een speciale Scherp de Zeis, die live komt uit de studio komt van Grumpy Dutch in Hilversum, hoor je de spannende ontknoping van wedstrijd de #BeGRUMPY 2020. Je hoort live-optredens, interviews en natuurlijk de spannende ontknoping.
 
Dinsdag 11 augustus, de Finanle van #BeGRUMP 2020, vanaf 21,00 uur, Scherp de Zeis op NH Gooi.
 
 
Scherp de Zeis  
In Scherp de Zeis hoor je elke dinsdagavond, tussen 21.00 en 23.00 uur, Bruisend Nederpop voorbij komen: bandjes, singer-songwriters, gloednieuwe muziek, klassiekers uit het verleden, grote hits, verborgen pareltjes. Van Guus Meeuwis tot Kensington en van Doe Maar tot Suzan & Freek.    
 

Bruisende items    
Naast muziek en interviews met artiesten, bestaat het programma ook uit een vast aantal onderdelen waarin Nederpop vaak een rol speelt. Zo heeft het nieuws uit de wereld van de Nederlandse muziek ruimte gekregen in de rubriek NederNieuws en wordt er specifieke nieuws uit de omgeving in het Regionieuws behandeld. In het item Molen, Tulp & Grachtenpand, hoor je cultureel nieuws uit eigen land. Scherp de Zeis is ook op de live-podia te vinden tijdens Volop in de Schijnwerpers en de NederAgenda. In Bekend Herkend hoor je het origineel van een nummer en een fijne cover daarvan. Tijdens de ProostPlaat gaat Scherp de Zeis op zoek naar de favoriete Nederlandse feestplaten van de luisteraars uit Gooi en Eemland.  
 
ProostPlaat  
In de ProostPlaat is elke week ruimte voor jouw favoriete feestplaat om je maandagavond, werkweek én favoriete feestje mee te openen. Laat ons weten waarom juist dat nummer je zo vrolijk maakt en wie weet hoor je jouw nummer wel terug als de ProostPlaat in Scherp de Zeis!   

Volg Scherp de Zeis!     
Facebook:
 Facebook.com/ScherpdeZeis   
Twitter:
 Twitter.com/scherpdezeis   
Mail: scherpdezeis@nhgooi.nl   
Website: scherpdezeis.nl   
Instagram:
 Instagram.com/scherpdezeis     

Komende week

 • Scherp de Zeis #BeGRUMPY
  Aanstaande dinsdag om 21:00 uur.

Terugluisteren

U kunt uitzendingen tot twee weken geleden terugluisteren. Fragmenten blijven onbeperkt beschikbaar.

 • Scherp de Zeis (Schaerfe die Sense)
  Afgelopen dinsdag om 21:00 uur.
  Luister terug

 • Scherp de Zeis
  Dinsdag 28 juli om 21:00 uur.
  Luister terug

Fragmenten uit dit programma, zoals interviews, vindt u onder "Radio – Fragment gemist".

Bekijk alle fragmenten