Vrijdag 4 december: 24 Uur Scherp de Zeis - De allerlaatste Zeis op NH Gooi!
24 uur lang Bruisend Nederpop tijdens een megalange marathonuitzending van Scherp de Zeis! Op vrijdag 4 december wordt er van 00.00-00.00 uur, voor de zesde keer, de hele dag enkel Bruisend Nederpop uitgezonden op NH Gooi. Kort samengevat: een Scherp de Zeis-uitzending in XXL-uitvoering, natuurlijk aangevuld met een aantal bijzondere extra’s die mogelijk zijn in deze coronetijden. Het wordt een heel bijzondere editie van 24 Uur Scherp de Zeis, want het zal de allerlaatste (24 Uur) Scherp de Zeis zijn op NH Gooi.

 
Grumpy Dutch Radio
Scherp de Zeis verhuist vanaf januari namelijk naar de nieuwe online Nederpop-radiozender Grumpy Dutch Radio. Daar hoor je de hele dag Bruisend Nederpop; grootste artiesten en aanstormend talent uit eigen land.   
  
Bruisend Nederpop  
Met de laatste 24 Uur Scherp de Zeis op NH Gooi, wordt een lange periode op een waardige manier afgesloten. De gehele dag hoor je het beste uit eigen land voorbijkomen: bandjes, singer- songwriters, gloednieuwe muziek, klassiekers uit het verleden, grote hits, verborgen pareltjes. Van Guus Meeuwis tot Kensington en van Doe Maar tot Suzan & Freek.  
  
Typisch Scherp de Zeis  
Vaste Scherp de Zeis-items keren ook tijdens deze marathonuitzending meerdere malen terug: het nieuws uit de wereld van de Nederlandse muziek heeft ruimte gekregen in de rubriek NederNieuws. In het item Molen, Tulp & Grachtenpand, wordt er cultureel nieuws uit eigen land behandeld. Scherp de Zeis is ook op de livepodia te vinden tijdens Volop in de Schijnwerpers en de NederAgenda. In Bekend Herkend wordt een bekend nummer door een andere artiest nét wat anders gezongen.   
  
Het Kroonjuweel  
Elk uur staat er een bepaalde artiest(e)/band uit eigen land centraal. Er worden vier nummers van die artiest/band gedraaid, aangevuld met een kleine biografie.   
  
Jouw favoriete muziek uit eigen land  
Tijdens deze marathonuitzending gaat Scherp de Zeis op zoek naar de favoriete nummers uit eigen land van de luisteraars uit Gooi en Eemland. Geef jouw favoriete plaat door en wie weet wordt het nummer gedraaid tijdens 24 Uur Scherp de Zeis. Geef ook aan waarom juist dit nummer jou raakt.

Geef jouw favoriete nummer uit eigen land door via  Instagram FacebookTwitter of mail ons.  
  
  
Scherp de Zeis    
In Scherp de Zeis hoor je elke dinsdagavond, tussen 21.00 en 23.00 uur, Bruisend Nederpop voorbij komen: bandjes, singer-songwriters, gloednieuwe muziek, klassiekers uit het verleden, grote hits, verborgen pareltjes. Van Guus Meeuwis tot Kensington en van Doe Maar tot Suzan & Freek.      

Bruisende items     
Naast muziek en interviews met artiesten, bestaat het programma ook uit een vast aantal onderdelen waarin Nederpop vaak een rol speelt. Zo heeft het nieuws uit de wereld van de Nederlandse muziek ruimte gekregen in de rubriek NederNieuws en wordt er specifieke nieuws uit de omgeving in het Regionieuws behandeld. In het item Molen, Tulp & Grachtenpand, hoor je cultureel nieuws uit eigen land. Scherp de Zeis is ook op de live-podia te vinden tijdens Volop in de Schijnwerpers en de NederAgenda. In Bekend Herkend hoor je het origineel van een nummer en een fijne cover daarvan. Tijdens de ProostPlaat gaat Scherp de Zeis op zoek naar de favoriete Nederlandse feestplaten van de luisteraars uit Gooi en Eemland.   
  
ProostPlaat   
In de ProostPlaat is elke week ruimte voor jouw favoriete feestplaat om je maandagavond, werkweek én favoriete feestje mee te openen. Laat ons weten waarom juist dat nummer je zo vrolijk maakt en wie weet hoor je jouw nummer wel terug als de ProostPlaat in Scherp de Zeis!

 
Volg Scherp de Zeis!  
Instagram: Instagram.com/scherpdezeis 
Facebook:
 Facebook.com/ScherpdeZeis   
Twitter:
 Twitter.com/scherpdezeis   
Mail: scherpdezeis@nhgooi.nl   
Website: scherpdezeis.nl   
 
     


 
 

  


Komende week

Er staat komende week geen uitzending van Scherp de Zeis gepland.

Terugluisteren

U kunt uitzendingen tot twee weken geleden terugluisteren. Fragmenten blijven onbeperkt beschikbaar.

Fragmenten uit dit programma, zoals interviews, vindt u onder "Radio – Fragment gemist".

Bekijk alle fragmenten