ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Doodsangsten stond Melvin Platje uit tijdens profavontuur in Indonesië | NH Gooi
  • Thema Sport
  • Vrijdag 05 april om 17:46 | bijgewerkt: om 18:36 uur
  • Edward Dekker

Een loopbaan langs twaalf profclubs. Bussumer Melvin Platje begon zijn carrière bij FC Volendam en sloot die in Indonesië af bij Bali United. Vooral tijdens dat laatste avontuur maakte hij bijzondere avonturen mee. Al zegt de inmiddels 35-jarige aanvaller in voetbaltalkshow De Aftrap één ding niet te missen. "Ik werd van die vluchten daar vier kilo lichter van het zweten."  

NH Sport/Edward Dekker

Uiteraard worden aan tafel alle perikelen rondom Ajax en de geschorste algemeen directeur Alex Kroes ook besproken. Voor de wedstrijd van zondag Feyenoord - Ajax in De Kuip doet Platje een opvallende voorspelling: "1-2. Let maar op", aldus de voetballer die nu actief is voor  het Amsterdamse AFC. 

"Ik denk dat er toch wel kansen liggen voor Ajax"
Telstar-trainer Uli Landvreugd

Tafelgenoot Uli Landvreugd gaat met hem mee. "Ik had ook 1-2 in mijn hoofd. Ik denk dat er toch wel kansen liggen voor Ajax. Het kan alleen maar beter. Ik denk dat Feyenoord hoog druk gaat zetten en dat Ajax in de omschakeling mogelijkheden zal hebben", aldus de huidige trainer van Telstar. De geboren Amsterdammer gaat in de uitzending ook op zijn eigen positie voor komend seizoen in. "Telstar is met een nieuwe trainer in gesprek, dus is het duidelijk dat ik geen hoofdtrainer word. Jammer, want ik ambieerde het wel."

Tekst loopt door onder de video.

NH Sport/Edward Dekker

In de rubriek Kratje Trap gaat Erik-Jan Brinkman voor de tweede keer dit seizoen naar Velserbroek. Na het derde team van VSV probeert dit keer het eerste zondagteam een zo hoog mogelijke score neer te zetten.

Op tv zie je De Aftrap elke vrijdag om 17.10 uur en daarna volgt elk uur de herhaling. Volgende week zijn oud-international Rob Witschge en FC Volendam-speler Milan de Haan te gast.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar sport@nhsport.nl of bel 088 - 850 51 52

 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

40UP Beat

Gisteren om 23:00.

Terugluisteren