ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Verkeerschaos op pier in Huizen | NH Gooi
  • Regio Huizen
  • Dinsdag 14 mei om 17:45 | bijgewerkt: woensdag 15 mei om 15:28 uur
  • Pieter Witte

Op de pier in Huizen heerste deze week grote verkeerschaos. Meerdere auto's reden net niet het water in. En sommigen kukelden zelfs bijna om. Maar het bleek allemaal mee te vallen, het ging slechts om opnamen voor een tv-programma te gaan.

Erik Bootsman

Slechte chauffeurs konden deze week hun rijvaardigheden in de praktijk brengen op de pier in Huizen. Voor het gelijknamige tv-programma waren er opnamen en speciaal hiervoor was een circuit aangelegd.

Brokken

Dat bestond uit een aantal obstakels en bochten die in de praktijk lastig te doen waren voor de bestuurders. Sterker nog: veel auto's belandden net niet op hun kant. De Huizer reddingsbrigade stond wel klaar, voor het geval dat een van de brokkenmakers het water in zou rijden.

Spektakel

Gelukkig bleef groot leed bespaard: geen van de auto's raakte te water.  Meerdere spectaculaire 'ongelukken' gebeurden er wel. Maar dat is vanaf volgend jaar pas voor het grote publiek te zien.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

40UP Beat

Gisteren om 23:00.

Terugluisteren