ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Het Goois Jazz Festival | NH Gooi
  • Zaterdag 24 maart 2018

De komende editie van het Goois Jazz festival heeft al klinkende namen in de line-up staan. Jacqueline Govaert is na haar tijd als frontvrouw van Krezip, solo een sensatie. Gerard Ekdom, prime time DJ in de ochtend op Radio 2, draait het allerbeste uit zijn imposante muziekverzameling. New Cool Collective zal laten horen hoe hot en funky jazz kan zijn. En Steffen Morrison, rising star van dit uur, zingt en danst u de kleine uurtjes in. Van soul naar funk, van funk naar dance en van dance naar jazz.

Kiwanis Naarden heeft als belangrijkste doelstelling het helpen en ondersteunen van kansarme kinderen en dan met name zij die in de regio wonen. Dit jaar is hun hoofddoel  Woongroep De Olmen te Bussum. Ook Spant levert daaraan een substantiële bijdrage door van ieder verkocht kaartje 10,= te doneren.

De 6FM Jazzhost Kent Hanson is de presentator van het festival.

Meer informatie over het festival, de volledige line-up en tickets:  https://www.spant.org/voorstellingen/35e-goois-jazz-festival/

Goois Jazz Festival
Full of funk, soul, jazz & food
zaterdag 24 maart 2018


Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren