ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 6FM Zaterdag | NH Gooi

N.B. Deze programmapagina toont de fragmenten van de 6FM Zaterdag tot mei 2018. Voor de huidige programmering, zie de pagina van de NH Gooi Zaterdag.  

De 6FM zaterdag op Radio 6FM van 10 tot 13 uur met een mix van muziek, nieuws, achtergronden, interviews, entertainment, human interest, sport uit Hilversum, Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren.

Regelmatig schuiven Frans Ruijter en Teun Koetsier aan om 10.15 uur over de historie van Blaricum en Laren. Gekoppeld aan een bepaald jaar waaruit ook het nieuws van toen en de muziek van toen worden gedraaid.

We houden u op de hoogte van het nieuws met bulletins op het halve en hele uur. Verder is er de regio-agenda met activiteiten die op zaterdag of zondag of in de week erna plaats vinden.

Voor tips en doorgeven van nieuws kunt u een e-mail sturen naar info@6fm.nl
Interviews en reportages terugluisteren? Klik dan in het menu hierboven op Uitzending gemist. De 6FM Zaterdag wordt 's middags tussen 14 en 17 uur herhaald.

Radio 6FM is te beluisteren via de ether op 92.0FM, 105.1FM of 106.2 FM, via de kabel op 92.3, via de TV met live beelden uit de studio via Ziggo kanaal 40 of wereldwijd via de live stream via www.6fm.nl.

Komende week

Er staat komende week geen uitzending van 6FM Zaterdag gepland.

Terugluisteren

U kunt uitzendingen tot twee weken geleden terugluisteren. Fragmenten blijven onbeperkt beschikbaar.

Fragmenten uit dit programma, zoals interviews, vindt u onder "Radio – Fragment gemist".

Bekijk alle fragmenten