Scherp de Zeis

Dinsdag 17 juli: PauperPlaat Top 50 (die uit meer dan vijftig platen bestaat)!

Na het grote succes van de PauperPlaat Top 25 (die uit meer dan 25 platen bestaat) van vorig jaar, doen wij het dit jaar met maar liefst 25 meer; de PauperPlaat Top 50 (die uit meer dan vijftig platen bestaat)! De meest verschrikkelijke, foute, overheerlijke meezing-muziek uit eigen land. Het PauperTeam (met onder andere Raynor-van-het-kamp van de wekelijkse PauperPlaat) is present om jou het beste slechtste van eigen land te presenteren. 

Je verzoeken voor de lijst zijn van harte welkom! Laat je favoriete PauperPlaat/PauperPlaten weten via:

E-mail: scherpdezeis@nhgooi.nl 
Facebook: Facebook.com/ScherpdeZeis
Twitter: Twitter.com/ScherpdeZeis
 
Nog meer slecht... euh... goed nieuws: deze speciale uitzending duurt maar liefst vijf uur lang! Geniet, zing en dans mee, dinsdag 17 juli, vanaf 19.00 uur: de PauperPlaat Top 50 (die uit meer dan vijftig platen bestaat)
 

Bruisende items
Naast muziek bestaat het programma ook uit een vast aantal onderdelen waarin muziek vaak een rol speelt. Zo heeft het nieuws uit de wereld van de Nederlandse muziek ruimte gekregen in de rubriek NederNieuws en wordt er specifieke nieuws uit de omgeving in het Regionieuws behandeld. In het item Molen, Tulp & Grachtenpand, hoor je cultureel nieuws uit eigen land. Scherp de Zeis is ook op de live-podia te vinden tijdens Volop in de Schijnwerpers en de NederAgenda. In Bekend Herkend hoor je het origineel van een nummer en een fijne cover daaavan. Tijdens de ProostPlaat gaat Scherp de Zeis op zoek naar de favoriete Nederlandse feestplaten van de luisteraars uit Gooi en Eemland.
 
ProostPlaat
In de ProostPlaat is elke week ruimte voor jouw favoriete feestplaat om je maandagavond, werkweek én favoriete feestje mee te openen. Geef door welk en waarom juist dat nummer je zo vrolijk maakt via: scherpdezeis@nhgooi.nl  en wie weet hoor je jouw nummer wel terug als de ProostPlaat in Scherp de Zeis!
 
Meer dan alleen radio
E-mail: scherpdezeis@nhgooi.nl
Facebook: Facebook.com/ScherpdeZeis
Twitter: Twitter.com/ScherpdeZeis

Komende week...

  • Scherp de Zeis
    Dinsdag 24 juli om 21:00 uur.

Uitzending gemist

U kunt uitzendingen tot twee weken geleden terugluisteren. Fragmenten blijven onbeperkt beschikbaar.

Fragmenten