ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Fragment gemist | NH Gooi

Fragment gemist

Scherp de Zeis

← Toon alles Programmainfo

  • Fanuel Coenraad over talentenjacht Be Grumpy

    Scherp de Zeis

    Fanuel Coenraad, de Grote Muziekeindbaas van Gooi en Eemland, hield afgelopen weekend het ‘Be Grumpy-weekend’. Een speciale talentenjacht van zijn platenlabel & -studio Grumpy Dutch. Tal van toptalent namen liedjes op in de studio van Grumpy Dutch in Hilversum. Die muziekclips zijn binnenkort allemaal te zien op YouTube én worden beoordeeld door een jury. Ook Scherp de Zeis zal hier een aandeel in hebben en binnenkort hoor je de bijzondere tracks voorbij komen in een speciale Scherp de Zeis.

  • May Hollermann

    Scherp de Zeis

    Groot talent May Hollermann is nog maar 21 jaar en zingt als een Maan. Naast zingen, schrijft zij ook haar nummers zelf. 'Bring it dawn' heet haar nieuwste track en wij spraken haar erover.

  • Kennismaken met BENR

    Scherp de Zeis

    Een droom kwam uit voor muzikanten Bart Maessen (26) en Robin Zomer (27). De twee jonge artiesten, die covers plaatsen op hun YouTube-kanaal BENR, mochten in maart samen optreden met The Script tijdens hun concert in Ziggo Dome. Hoe zuur was het toen dit wegens corona niet doorging. Echter Bart en Robin lieten hun hoofden niet hangen en brachten in april hun nieuwe liedje uit. 'Vergeet me' is hun derde eigen liedje. Hylke sprak met hen over alle covers, eigen werk en 'hun' ziggo concerten in februari 2021.

  • Raad de artiest: Alain Clark

    Scherp de Zeis

    Op 19 mei bestond het programma Scherp de Zeis 5 jaar. Deze bijzondere gebeurtenis kon natuurlijk niet zomaar voorbij gaan en dat vroeg om een aantal speciale gasten. En daardoor ontstond het item 'Raad de artiest'.. Hylke moest raden wie hij aan de lijn had. in dit fragment Alain Clark.

  • Raad de artiest: Jan Dulles

    Scherp de Zeis

    Op 19 mei bestond het programma Scherp de Zeis 5 jaar. Deze bijzondere gebeurtenis kon natuurlijk niet zomaar voorbij gaan en dat vroeg om een aantal speciale gasten. En daardoor ontstond het item 'Raad de artiest'.. Hylke moest raden wie hij aan de lijn had. in dit fragment Jan Dulles van de 3JS.