ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Inspirerende landschappen en aaibare beelden tijdens BEL-Art expositie | NH Gooi
  • Woensdag 26 maart 2014
  • Regio Eemnes
Angeline Rijkeboer, IJsvogel
Angeline Rijkeboer, IJsvogel

Tot en met 26 maart 2014 wordt in de BEL-kantoor de 19e BEL-Art tentoonstelling gehouden. Burgemeester Joan de Zwart-Bloch, van Blaricum opende deze expositie op donderdag 13 februari. Er zijn werken te zien van de kunstschilders Maja Boot en Angeline Rijkeboer en beelden van Els de Graaf. Het onstuimige, robuuste karakter op de schilderijen van Maja Boot, het (net iets anders) realistische kleurrijke werk op doek van Angeline Rijkeboer en het hoge aaibaarheidsgehalte van de beelden van Els de Graaf, 'tekenen' voor een bijzondere expositie. De tentoonstelling is te zien tot en met 26 maart 2014 tijdens kantooruren van het BEL-Kantoor aan de Zuidersingel 5 in Eemnes. Maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00. Vrijdag 08.30 - 13.00 uur. Toegang gratis.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

De lunchclub

Vandaag om 12:00.

Terugluisteren