ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Open Dag Brandweer Huizen | NH Gooi
  • Zaterdag 12 september 2015
  • Regio Huizen
Brandweer Huizen
Brandweer Huizen

Op zaterdag 12 september, tijdens de Huizerdag, staat de poort van het kazerne terrein wijd open van 10.00 tot 16.00 uur, om iedereen de mogelijkheid te geven een kijkje achter de schermen te nemen.

Hoe blus je een brandje in of rond het huis? En hoe vlucht je op een veilige manier uit een woning die in brand staat? Tijdens deze jaarlijkse open dag willen de vrijwilligers van de post Huizen u alles hierover vertellen en graag laten zien wat hun taak als brandweerman/vrouw inhoud. Dit doen zij onder andere door diverse demonstraties te geven.

Daarnaast is er de mogelijkheid materieel te bekijken en geven wij hier graag uitleg over. Verder kunt u voor allerlei brandveiligheid-vragen terecht bij de preventiestand, geven we uitleg over rietenkap brandbestrijding en presenteert de jeugdbrandweer zich. Ook zal de Brandweer Store weer aanwezig zijn met allerlei brandweer gerelateerde gadgets, kleding en modellen.

Speciaal voor de jonge bezoekers hebben we een leuke speurtocht gemaakt waarbij het mogelijk is een echt brandweerdiploma te behalen.
Kortom weer een zeer compleet programma. U bent van harte welkom.

Zaterdag 12 september, Brandweer kazerne, Eemlandweg 30 in Huizen
Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Weekend Live

Vandaag om 19:00.

Terugluisteren