ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Meer weten over het dragen van je kind | NH Gooi
  • Vrijdag 14 december 2018
  • Regio Hilversum

Het dragen van je kind met behulp van een doek of drager is van alle tijden en culturen. Naast praktische voordelen is het ook goed voor de band tussen ouder en kind. Speciaal voor ouders van baby’s en peuters biedt Jeugd en Gezin de workshop ‘Dragen’ op 14 december 2018.

Zeker jonge baby’s hebben behoefte aan nabijheid en fysiek contact met hun moeder en/of vader. Dan is het fijn als je weet hoe je op een goede manier je kind kunt dragen. Daarnaast kan dragen ook een hulpmiddel zijn bij bijvoorbeeld reflux en voorkeurshouding.

Doeken en draagzakken De workshop ‘Dragen’ duurt 1,5 uur en wordt verzorgd door draagconsulent Jonet van Groenigen. Zij geeft informatie over het dragen en de belangrijkste aandachtpunten hierbij. Ook demonstreert ze verschillende doeken en draagzakken waarmee je zelf kunt oefenen. Het is een oriënterende workshop. Als je hierna nog behoefte hebt aan extra, individueel advies, dan kan dit op een ander moment bij de draagconsulent.

Praktische informatie
De workshop kost € 10,- per ouder(paar) en vindt plaats op vrijdag 14 december in Hilversum (Frederik van Eedenlaan 13b) tussen 10.00 en 11.30 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar cursussen@jggv.nl of te bellen naar (035) 692 63 50. Kijk voor meer informatie op www.jggv.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren