ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Intrigerende Agatha Christie bij Noord Hollands Toneel | NH Gooi
  • Vrijdag 14 december 2018
Tessa Lamberts in Getuige à Charge (Foto:Peter van Bokhorst)
Tessa Lamberts in Getuige à Charge (Foto:Peter van Bokhorst)

Vanaf 14 dec t/m 19 jan 2019 is in Theater in Zuyd in Bussum de thriller Getuige à Charge (Witness for the Prosecution) van Agatha Christie te zien. Het stuk ging in 1953 in première en is vorig seizoen in Londen, met veel succes, nieuw leven ingeblazen. Het Noord Hollands Toneel heeft het stuk behoorlijk afgestoft en heeft er een spannend en intrigerend rechtbankdrama van gemaakt. Alles draait om de vraag of de verdachte, Leonard Vole, schuldig is aan moord op een rijke weduwe. Hij erfde kort voor haar dood al haar geld en kwam de avond van de misdaad thuis met bloed aan zijn kleren. Zijn advocaat Sir Wilfrid Robarts neemt de verdediging op zich, want de inzet is hoog. Overleeft de verdachte de schokkende getuigenverklaringen? Zal hij u als jury weten te overtuigen van zijn onschuld? De regie is in handen van Peter van Bokhorst. Hij regisseerde al eerder bij de Plankeniers en NH Toneel met veel succes twee stukken van Agatha Christie.

Getuige à Charge is te zien op 14, 15, 21, 22 en 23 december. In 2019 op 12, 18 en 19 januari. Theater in Zuyd, Akkerlaan 21 in Bussum. Reserveren voor de voorstellingen kan via www.nhtoneel.nl of telefonisch: 020 6353030 (ma t/m vr 13.00-16.00 uur)

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren