ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Lekker lang tafelen | NH Gooi
  • Vrijdag 05 juli 2019
  • Regio Huizen

ekker Lang Tafelen is dé plek waar bezoekers zich kunnen verheugen op verschillende gerechtjes uit alle keukens van Huizen! Op vrijdag 5 juli 2019 kun je tussen 17- 22:30 uur op een unieke locatie genieten van hapjes en drankjes, van amuse tot dessert.

Het parkeerdek boven HEMA wordt omgetoverd tot een sfeervolle eetgelegenheid waar Hart van Huizen 200 personen gelegenheid biedt om met elkaar te genieten aan lange gedekte tafels. Vanuit een eigen ‘keuken’ verkopen lokale ondernemers hun gerechten. Alle gerechten kosten tussen de €5 en €10,- euro.

Consumpties worden betaald met ‘Taatjes”. Taatjes zijn verkrijgbaar aan de kassa en kosten €2,50 per stuk. Vanaf januari 2019 kun je een couvert bemachtigen. Voor €22,50 ontvang je een entreebewijs en 4 Taatjes. Wij openen via het event op Facebook de verkoop een week voordat we het wereldkundig maken.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren