ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Beïnvloed door muzikale verhalen | NH Gooi
  • Dinsdag 19 november 2019
  • Regio Laren

Casper van Dorp vertelt verhalen. Thuis aan zijn kinderen, als theoloog in de kerk en op TV als regisseur. In een muzikale verhalenvoorstelling neemt hij u mee naar kleine en grote verhalen die hem geïnspireerd en gevormd hebben. Ver¬halen over hoop, liefde en overgave. Op zoek naar betekenis en bezieling. Een influencer.

Casper van Dorp is als regisseur en producent, partner bij Nachtzon Media. De afgelopen jaren produceerde hij onder andere de NPO2 programma’s God in de Lage Landen, het eerste Europese interview met bisschop Michael Curry en recent een documentaire over de aanslagen in Sri Lanka. Momenteel werkt hij onder meer aan een documentaire over de bevrijding van Nederland en de val van de Berlijnse muur.

Casper van Dorp begon zijn loopbaan als programmamaker bij Dirk-Jan Bijker Producties, werkte later als predikant-in-opleiding en regisseur voor de Protes¬tantse Kerk in Sri Lanka. In Nederland werkte hij vervolgens voor het jeugd-werk van de Protestantse Kerk en was enkele jaren als predikant verbonden aan een lokale gemeente.

Deze avond is in het kader van het thema ‘Influencers’ georganiseerd door de Protes-tantse Gemeente Laren Eemnes (PGLE).

Datum, tijd en plaats: dinsdag 19 november 2019 van 19.30 tot 21.30 uur in de Johanneskerk aan de Naarderstraat 5 in het centrum van Laren.
Bij binnenkomst koffie of thee en bij de afsluiting een glas wijn. De toegang is gratis maar een bijdrage wordt zeer op prijs gesteld!

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren