Live-blog: Coronacrisis Volg het live-blog

  • Woensdag 04 maart

GGD Gooi en Vechtstreek organiseert vanaf begin maart een groepstraining ‘Stoppen met roken’ voor inwoners uit de regio. Deelnemers kunnen zich tot 24 februari aanmelden via www.rookvrijookjij.nl

Stoppen met roken is het beste wat je kunt doen voor je gezondheid. Als je wilt stoppen met roken is het prettig als je er niet alleen voor staat en met een beetje hulp is de kans veel groter dat dit lukt. In een groep kun je elkaar steunen en heb je één gemeenschappelijk doel: stoppen met roken!

Over de training De training omvat 7 bijeenkomsten op dinsdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. De data zijn: Dinsdag 04/03, 11/03, 25/03, 01/04, 08/04, 15/04 en 22/04 Locatie: Burg. De Bordesstraat 80 in Bussum. Meer informatie en aanmelden op www.rookvrijookjij.nl

Kosten en vergoedingen De stoppen met roken training wordt door het merendeel van de zorgverzekeraars volledig vergoed vanuit de basisverzekering en vrijgesteld van het eigen risico. Iedere zorgverzekeraar hanteert daarvoor verschillende voorwaarden. Voor meer informatie over de vergoedingen per zorgverzekeraar, kun je kijken op www.rookvrijookjij.nl/stoppen-met-roken/wat-kost-stoppen-metroken.

Op weg naar een Rookvrije Generatie Steeds meer plekken in Gooi en Vechtstreek worden Rookvrij. Op deze manier zorgen we ervoor dat kinderen kunnen opgroeien in een Rookvrije omgeving, zonder de verleiding om te beginnen met roken. De GGD wil hierbij graag faciliteren.

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Scherp de Zeis

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren